Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6249
De la 07 Ianuarie 2003
122891898
Victor Ponta (PSD):

Băsescu să stea liniştit

  • Crin şi cu mine ne vom duce la bun sfârşit mandatele
  • 3 July 2011, 23:00
Liderul PSD Victor Ponta a declarat sambata ca Traian Basescu "poate sa stea linistit" intrucat presedintii PSD si PNL isi vor duce la bun sfarsit mandatele la conducerea formatiunilor lor, transmite Mediafax. Ponta a facut aceste afirmatii dupa ce a fost rugat sa comenteze informatiile publicate de cotidianul Evenimentul Zilei, despre aparitia unei miscari anti-Antonescu in Partidul National Liberal.
Intrebat cum comenteaza informatiile publicate pe surse de Evenimentul Zilei despre aparitia unei miscari anti-Antonescu in PNL, Ponta a spus ca atunci cand apar astfel de surse stie ca acestea se numesc, de fapt, Traian Basescu.
"Si in PSD si in PNL am vazut ca tot timpul se incearca de la Traian Basescu sa avem probleme. Sa stea linistit. Si Crin Antonescu si eu ne vom duce mandatul la bun sfarsit, vom castiga alegerile, vom ramane in fruntea partidelor noastre, indiferent ca ne place sau nu Traian Basescu", a spus Ponta.
Liderul social-democrat a adaugat ca "am vazut ca domnul Basescu este intr-o continua evaluare, nu doar de la fostul meu coleg si prieten, domnul Oprea. Daca domnul Patriciu, ceea ce eu nu cred, ar face ceva in PNL, il reevalueaza domnul Basescu. Eventual, poate se gandeste domnul Vantu sa faca o schimbare in PSD si domnul Voiculescu sa-l schimbe pe Daniel Constantin. Este ridicol Traian Basescu cu toate reevaluarile lui. Cred ca nimeni nu are incredere in reevaluarile domnului Basescu, nici Dinu Patricu, nici altcineva".
In opinia lui Ponta, "Traian Basescu s-a suparat ca nu a reusit sa ne desparta, s-a suparat ca putem sa lucram impreuna, ca lansam proiecte si programe sectoriale impreuna, va fi suprat ca vom fi impreuna in alegeri, va fi suparat ca vom fi impreuna la guvernare si ma bucur ca il suparam pe domnul Basescu".
Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat un articol intitulat "Teodor Melescanu devine liderul opozitiei din PNL", in care se afirma, printre altele, ca "fostul ministru de externe este dorit ca varf de lance de catre gruparea liberala care se opune actualului lider al partidului. Conflictul dintre Crin Antonescu si Dinu
Patriciu intra intr-o noua etapa. Recent, omul de afaceri s-a decis sa se implice in lupta interna din PNL. Potrivit unor surse liberale, intentia sa este sa creeze o grupare de opozitie la adresa actualului presedinte al partidului, care sa-i reuneasca pe toti liderii liberali marginalizati de Antonescu, dupa alegerea sa in fruntea partidului, ca de pilda Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Radu Stroe, Varujan Vosganian sau Ludovic Orban".
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Replica fetiţei
Un american a scăpat cu viaţă, după ce a fost lovit de fulger pentru a şasea oară în viaţă
"Victima" lui DSK lucra şi ca prostituată în Hotelul Sofitel
Printul Albert şi Prinţesa Charlene de Monaco s-au căsătorit religios
Premierul, apostrofat de un şofer la Cluj-Napoca
moare lumea de foameEmil Boc: îi înţeleg pe români şi le mulţumesc pentru sacrificii
Caricatura zilei
49% dintre francezi vor ca Dominique Strauss-Kahn să revină pe scena politică
Liderul PDL Consţanta vrea referendum pentru demiterea lui Radu Mazăre
Promovabilitatea la Bacalaureat la nivel naţional este de 44.47%
Şcoală de vară europeană pentru tinerii fermieri
Publicarea declaraţiei de avere nu e opţiune personală a nimănui,
anunţă prefectul Cristian Roman
Dispută între Gheorghe Flutur şi Gheorghe Sorescu
„Confesionalul jurnalistului din Oiz” de Eugen Hruşcă
De la 1 august vor fi alte preţuri la anumite medicamente
Timp de patru săptămâni tensiunea arterială va fi luată gratuit
Neputinţa de a copia a scăzut drastic promovabilitatea la Bac şi la Botoşani
Biletele de trimitere la investigaţii medicale au termene de valabilitate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog