Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23876
De la 07 Ianuarie 2003
122883943

Victorie fără probleme pentru „Viitorul” Flămânzi

  • din nou arbitraj părtinitor la meciul echipei „Gloria” Frumuşica
  • 9 November 2009, 23:00
În cea de-a XI-a etapă a Campionatului Judeţean de Fotbal, Liga a V-a Seria Sud, echipele din zona Flămânzi / Frumuşica s-au comportat încă o dată bine, demonstrându-şi încă o dată valoarea în eternelor problemele cu arbitrajul, întâlnite în deplasare. „Viitorul” Flămânzi, jucând „acasă”, adică pe terenul din Frumuşica, din cauza investiţiilor care se fac la stadionul din Flămânzi, a câştigat fără probleme, cu 6 la 2, meciul susţinut cu „Victoria” Socrujeni.
Golurile flămânzenilor au fost marcate de Ciprian Rebenciuc (3), Constantin Ivasuc (2) şi Daniel Todirenchi (1), la scorul de 6-0 (3-0 la pauză) antrenorul Aurel Slobodeanu, la peste 40 de ani, permiţându-şi să intre şi el pe teren, în ultimele 15 minute. Cum acelaşi antrenor a ţinut să rodeze, într-un meci fără probleme, jucat la o singură poartă, şi garnitura juniorilor locali, a efectuat, spre finalul meciului, câteva schimbări, greşelile tinerilor, inerente începutului, reprezentând motivul pentru care echipa din Flămânzi a primit, în final, două goluri.
Spre deosebire de meciul fotbaliştilor din Flămânzi, cel pe care l-au jucat în deplasare, la FC Suliţa, băieţii de la „Gloria” Frumuşica s-a dovedit plin de probleme. Încă o dată, arbitrajul, neinspirat, prestat sub influenţa ameninţătoare a gazdelor, a afectat rezultatul final, privând echipa din Frumuşica de un scor cel puţin egal, dacă nu de o victorie. De altfel, fotbaliştii antrenorului Ştefan Bălăşanu au fost cei care au deschis scorul, în minutul 15, prin Adrian Cojocaru, şi chiar după acest moment, au început problemele cu „cavalerii fluierului”, care s-au întrecut în a „dirija” partitura fotbalistică care de care mai anapoda.
După ce Gabi Căldăruş, scăpat în careul de 16 metri, singur cu portarul, a fost faultat din spate, fără ca arbitrul să acorde penalti, a urmat penibila răsturnare de situaţie în care, după a intrare grosolană a unui fotbalist din Suliţa la un jucător din Frumuşica, arbitrul a fluierat „invers”, în favoarea gazdelor, provocând un moment de derută, în urma căruia fotbaliştii din Suliţa au înscris. După un 1-1 la pauză prea puţin conform cu realitatea din teren, fotbaliştii din Suliţa, mai insistenţi, au modificat tabela la 2-1, apoi arbitrul şi-a dat din nou în petic, neacordând penalti la un henţ clar, în careu, făcut de un jucător din Suliţa la un metru şi jumătate de linia de 16 metri.
„Probabil că de frica spectatorilor sau a jucătorilor recalcitranţi, arbitrul a „scos” lovitura de pedeapsă din careu, transformând-o într-o lovitură liberă, din afara careului. Furaţi pe faţă, băieţii noştri s-au debusolat şi au mai primit un gol, şi uite-aşa, în loc să egalăm la 2, ne-am văzut conduşi cu 3 la 1. Spre final, am redus noi din handicap, Ursu Dorică marcând pentru 3 la 2, şi iar am trecut pe lângă egalare, când arbitrul n-a „văzut” o pasă a oaspeţilor, preluată cu mâna, din careu. Înainte de sfârşitul jocului am mai primit un gol şi am părăsit terenul înfrânţi cu 4 la 2 deşi meritam mult mai mult”, ne-a spus antrenorul echipei din Frumuşica, care crede că va reuşi să facă o figură frumoasă în retur. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Incendii la vreme de seară şi noapte
Ich bin ein Berliner. Eu sunt berlinez
George Scarlat: Preşedintele României ales în Basarabia
Oportunităţi de afaceri economice româneşti, prezentate la Navarra
Adunare generală bianuală la Asociaţia Românilor din Canada
„Şcoala nu este numai o clădire, ci o insulă unde
se păstrează identitatea neamului nostru”
Organizaţiile studenţilor basarabeni din România caută soluţii în comun
O tânără visează să-şi corecteze vederea
Planuri parcelare gratuite
Horoscop
Nu daţi cu piciorul norocului!
Peste călugăriţe
Este razie!
Accident rutier provocat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum
Iar nu sunt bani de salarii
Tochitură dobrogeană
Bolnavii cronici botoşăneni au participat la protestul COPAC
Ministerul Sănătăţii susţine că vaccinul pandemic pentru copii este sigur
Numărul locurilor de muncă n-a suferit modificări semnificative
Dar în loc ce punem?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog