Pentru prânzul de azi e musai să ai şorţ de bucătar ăn 3 culori. Dacă nu ai verde, atunci încearcă roşu. Dacă nu te poţi dezlipi de galben, atunci să arunci şi o culoare mai caldă, că altfel nu iese friptura. Sau dacă nu reuşeşti să găseşti niciun şorţuleţ colorat în timp util, să colorezi măcar farfuria cu ce te pricepi mai bine. Las în grija ta ornatul, că la aşa reţetă, sigur nu ai cum să dai greş.
Ingrediente: viţel de lapte - 300 g, o ceapă, ciuperci 3-4 mai mari, smântână dulce - 100 ml, sare şi piper după gust, pătrunjel, muştar o lingură.
Mod de preparare:
Pasul 1. Curăţăm şi tocăm ceapa şi ciupercile.
Pasul 2. Călim ceapa.
Pasul 3. Adăugăm ciupercile şi muştarul.
Pasul 4. Tăiem carnea de viţel.
Pasul 6. Adăugăm carnea tăiată în tigaie.
Pasul 7. Adăugăm smântâna la final.
Pasul 8. Tocăm pătrunjelul şi îl adăugam peste farfurie.
Poftă bună!