Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Umor
Decese
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1800
De la 07 Ianuarie 2003
122887449

Vlăsâneşti: Bătaia de joc a celor de la Telekom continuă

  • 4 May 2018, 23:00
În noaptea de 19 spre 20 aprilie, un TIR sau poate un utilaj agricol, a agăţat firele reţelei de telefonie fixă, smulgând inclusiv casetele de distribuţie. În urma acestui incident, peste 100 de abonaţi la telefonia fixă au rămas fără semnal la telefon, semnal la Internet şi Tv, adică cu întreg pachetul de servicii oferit de firma Telekom.
Abonaţii au reuşit cu greu să ia legătura cu cei de la deranjamentele societăţii pentru că sistemul de contactare este unul complicat şi aproape inaccesibil pentru cei din mediul rural nefamiliarizaţi cu tehnica actuală. În loc să fie trimisă echipa de liniori care să refacă legăturile, de la capătul firului li s-a spus să aibă răbdare pentru că reparaţiile se vor face după data de 1 mai. Iată că a trecut şi ziua de 1 mai dar abonaţii din Vlăsâneşti tot fără semnal la telefon şi Internet stau. Nemulţumirea este în creştere dar din păcate dialogul lor este fără finalitate. Celor de la Telekom prea puţin le pasă de astfel de deranjamente.
Îi informez pe cei din Vlăsâneşti că un deranjament similar petrecut cu mai mult timp în urmă în satul Buhăceni, comuna Truşeşti a fost remediat după mai bine de o lună de zile. Deranjamentul de anul trecut de la Cândeşti nu s-a remediat nici la intervenţia Lilianei Mincu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.
Am avut o discuţie telefonică cu Liliana Mincă şi i-am reproşat că de vreme ce societatea îşi face de cap, înseamnă că sunt protejaţi exact de ANPC. S-a supărat foc. Numai că faptele societăţii Telekom confirmă afirmaţia mea şi nu negaţia sa.
Profesorul Ioan Stoiciuc este unul dintre abonaţi. Are nevoie de Internet pentru că profesia i-o cere. Nu poate să-şi desfăşoare activitatea normal. „Sunt decis să renunţ la serviciile Telekom şi să mă abonez la UPC. N-am încotro!” a declarat acesta.
Cred că este cea mai potrivită decizie, valabilă şi pentru restul abonaţilor din sat afectaţi de avarie.
Iar sfatul mei pentru cei care sunt abonaţi la Telekom este să-şi caute alt furnizor de servicii pentru că această societatea îşi tratează clienţii cu sictir. Mai ales pe cei din mediul rural.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A murit Doina Cornea. Fosta disidentă avea 88 de ani
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
„Normalitate” din şcoala Suliţa condusă de directorul Elena Puşcaşu
Ionică Nechifor caută contabil şef după chipul şi asemănarea sa
S-a substituit sau nu Dragnea preşedintelui Iohannis?
Ioan Rotundu
Mare canalie poţi fi amice Lupaşcu!
Isărescu: Ar fi rușinos să nu faci reformele necesare cât timp ai ocazia
O încetinire e inevitabilă în timp și ar fi înțelept ca în acel moment să dispunem de un spațiu de manevră și de o economie cât mai robustă
Absurda secretomanie guvernamentală
Doina Cornea a murit. Dizidența, aceea tăcere care ustură și înebunește. Poporul laș
Starea Nației și "Capetele de porc" - când umorul are și el demnitatea lui. Nație, tu taci?
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 5.05.2018
Catrenul săptămânii
Ce s-a discutat în spatele ușilor închise la întrevederea Dragnea-Isărescu.
Ce grafice a pus Guvernatorul pe masă și cine a fost cel mai vocal în discuții. Bonus: scrisoarea lui Dragnea catre BNR si raspunsul lui Isărescu
Marian Neacșu, secretar general al PSD și un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost angajat,
pe o sumă confidențială, consilier la ANRE, instituție care a tot scumpit gazele, contribuind la creșterea inflației
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog