Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24910
De la 07 Ianuarie 2003
122884977

Vodafone va arunca în stradă o bolnavă pensionară, şi-i va confisca garsoniera

  • 22 October 2008, 23:00
Super-oferta de la Nationala Vodafone pentru pensionara Rodica Vasiliu din Iasi care mai are doar o zi pana ce , mareata multinationala isi poate indeplini visul, si anume sa o arunce in strada intr-o cutie de carton pe femeia care traieste dintr-o pensie de mizerie de 323 ron pe luna.
Campania noastra a celor de la Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro de strangere a banilor pentru d-na Rodica.
Dna. VASILIU RODICA i se va scoate la vanzare garsoniera in care locuieste , in data de 24.10.2008 ora 10.00 intrucat nu poate plati catre VODAFONE o datorie de 237.23 USD +3732 ron+902.1ron cheltuieli de judecata.
Problema este ca dna. Rodica are o pensie de 323 ron si chiar daca executorul a acceptat ca aceasta sa plateasca 50 ron in fiecare luna, VODAFONE in " maretia lui " prin avocata FELICIA OVANESIAN nu a acceptat esalonarea in speta , solicitand ca debitoarea sa platesca minim 500 ron pe luna, adica o pensie si jumatate .JIGNITOR, REVOLTATOR cum s-a ajuns ca Vodafone sa distruga viata acestei femei ! Dna. Vasiliu a ajuns sa aiba un asemenea debit , intrucat a fost inselata de catre GAITA GABRIEL , care profitand ca este prieten de familie si avand buletinul expirat , i-a solicitat in 2002 dnei. Vasiliu sa semneze un contract cu fostul CONEX in vederea achizitionarii unui telefon mobil .Urma ca GAITA GABRIEL sa platesca toate costurile ulterioare, insa nu s-a tinut de cuvant ( a recunoscut debitul , fapt relatat si de publicatia ZIARUL DE IASI ).
Astfel la data de 24.10.2008 dna. VASILIU risca sa piarda garsoniera in care locuieste intrucat nu are de unde sa platesca suma in speta
Am strans deja circa 2000 de ron care au fost deja virati executorului judecatoresc angajat de Vodafone, insa mai avem nevoie de inca 4000 de ron.
Haideti sa o ajutam pe Rodica Vasiliu sa isi scape locuinta, si sa aratam cartonasul rosu obrazului gros al sefilor de la Vodafone care isi bat joc de aceasta femeie saraca!
Eu va promit ca acest caz , Rodica Vasiliu si modul in care Vodafone isi bate joc de ea, va ajunge in toate ziarele din Marea Britanie, ca sa le aratam englezilor cum se face profitul pe spinarea arborigenilor romani!
Haideti sa strangem banii pentru Rodica Vasiliu!
FIECARE LEU CONTEAZA si fiecare leu donat de voi este o PALMA data celor de la Vodafone ! Uitati-va pe cine vrea sa arunce in strada Vodafone !Iata contul bancar al executorului in care puteti sa faceti donatii. Daca virati sumele de bani sa scrieti pe OP
" Plata pentru Rodica Vasiliu in dosarul de executare silita 143/2005 " Plata sa o faceti in contul bancar RO36BUCU327079272511RO01- Alpha Bank
Si sa imi trimiteti si mie copia OP-urilor la adresa [email protected] ca sa urmarim completarea sumei pana la cuantumul indicat de executorul judecator. SA NU-I PLATIM NICI UN LEU IN PLUS!
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa [email protected]

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Clienţii fraudaţi de bănci, le pot da în judecată GRATIS !
UDMR, “Uber Alles!”
Primarul Racz Karoly, monument al şovinismului maghiar
Români, va ordon, învăţaţi ungureşte!
Comunicat de presă
Horoscop
Pretenţiile moşului
O afacere imobiliară barosană dar...zona e problematică
Comentariul comentariilor (CCXXII)
(Ioan Rotundu)
Este candidat cu patalama de la BEJ
Candidatul Oprişanu la Senat a mai dat o lovitură de imagine
Tot mai puţine incendii provocate de copii
Sanitarii vor grevă, deşi criza economică i-ar putea împuţina ca număr
Bătrână, victimă a unui atac sălbatic din partea unui câine comunitar
Lăsaţi fără colegii, ţărăniştii vor să devină chibiţii cuiva
Staţie PECO amendată cu 60.000 lei pentru că nu avea autorizaţie de mediu
Liderul ţărăniştilor, Marian Miluţ, l-a lăsat pe Furtună făr㠄coledziu”
Doina Dreţcanu a uzat de baie de imagine
Şi, totuşi, cui i se cuvine coroana de lauri?
Lansarea candidaţilor liberali la Polivalentă a fost blocată
Ghiorghiţă a vorbit ca proasta-n târg, iar Câmpanu este analfabet
Câmpanu şi-a propus să-i facă lui Ghiorghiţă cunoştinţă cu judecătorii
Ţiprigan vrea grevă cu orice preţ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog