Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
558
De la 07 Ianuarie 2003
122886207

Vreme instabilă de duminică după-amiază până marţi seara

  • 21 June 2013, 23:00
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat o informare de vreme instabila ce vizeaza intreaga tara, pentru intervalul 23 iunie ora 16.00 - 25 iunie ora 23.00, cand se vor semnala ploi torentiale, grindina, intensificari ale vantului.
Din dupa-amiaza zilei de duminica 23 iunie, pana in seara zilei de marti 25 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in vestul, nordul, centrul tarii, la deal, la munte si local, in special dupa orele amiezii si la inceputul noptilor si in celelalte regiuni. Vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si izolat 40...50 l/mp.
In acelasi interval de timp in sudul si in sud-estul tarii disconfortul termic se va mentine ridicat, iar local indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80.
Prognoza meteo pentru luni si marti
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade. Indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic local in Muntenia, Dobrogea si izolat in Oltenia si sudul Moldovei, potrivit prognozei publicate de Mediafax.
La Bucuresti, vremea va fi calduroasa, cu o maxima termica in jurul valorii de 32 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va mai putea atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, temporar cu innorari mai accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales seara si la inceputul noptii. Temperatura minima va fi de 19...21 de grade.
MARTI
IN TARA:
Vremea va fi in general instabila. Valorile de temperatura vor continua sa scada in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului disconfortul termic se va mentine ridicat. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua trecator si aspect de vijelie, in prima parte a zilei in vest, centru si nord, precum si in zona de deal si de munte, apoi mai ales in centru, sud si est. Ploile vor avea si caracter torential si pe arii restranse va cadea grindina.
Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Temperaturile maxime vor avea valori de la 22 de grade in Dealurile de Vest, pana la 35 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa intre 11 si 22 de grade. Indicele temperatura-umezeala va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic local in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si izolat in Moldova.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Mortul dator
Botoşani: Preot lacom şi apucător, pedepsit de Dumnezeu
Ioan Rotundu
Alune americane
Incendii provocate cu intenţie
Comunicat referitor la Festivalul „Mugurelul” Dorohoi
Ministrul Apărării: „Nu voi demisiona! Nu am motive”.
Guvernul Ponta a pus taxă şi pe divorţul amiabil
Parlamentul de la Chişinău a adoptat declaraţia privind problema transnistreană
Preşţedintele Hollande atacat de două militante cu sânii goi
Arhiepiscopul Pimen îl felicită pe cel care nu confundă fericirea cu funduleţul
Partidul Conservator, o nouă trădare? Istoria "soluţiei imorale"
Primele condamnări în dosarul referendumului din iulie 2012
închisoare cu suspendare pentru vot multiplu
Simona Halep, omul momentului în sportul românesc
secretul din spatele performanţei
Guvernul va face verificări la firma de transport implicată în accidentul din Muntenegru
Firma de transport: Şoferii aveau experienţă de cel puţin 10 ani, fîră niciun incident
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog