Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18974
De la 07 Ianuarie 2003
122904623

Zgonea catre locuitorii din Alba Iulia:

  • Singura dumneavoastra bucurie este ca va viziteaza cineva de Ziua Nationala. Reactia primarului Hava: Politica e politica, dar de aici pana la a fi nesimtit e mare distanta
  • 29 February 2016, 23:00
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a spus, duminica, in cadrul unei conferinte de presa a PSD Alba, ca Alba Iulia este municipiu resedinta de judet doar pe hartie, iar singura bucurie pe care o au cetatenii acestui oras este prilejuita de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, scrie ziarul Unirea.
"Alba Iulia nu este un municipiu resedinta de judet, astazi, decat pe hartie. Dumneavoastra traiti in trecut. Singura dumneavoastra bucurie este ca va viziteaza cineva. Este singura bucurie pe care o aveti in Alba Iulia si ca o data pe an noi venim aici sa celebram ceva. In rest, Alba Iulia nu e pe harta. Nici la PIB, nici la locuri de munca, nici in IT, nici in productia industriala, nicaieri", a afirmat Zgonea, aflat intr-o vizita de pregatire a alegerilor locale.
Primarul orasului, liberalul Mircea Hava a reactionat extrem de dur la declaratiile presedintelui Camerei Deputatilor si a spus ca Alba Iulia este vizitata de aproape 700.000 de turisti anual.
"Pe mine ma doare ca inteleg politica. Politica e politica, dar de aici pana la a fi nesimtit e mare distanta, deci domnul Zgonea strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, facut la apelul de seara, n-a vazut niciodata ce inseamna un oras. In orice caz nu se aseamana cu alte orase pe care el circula sau si-a facut educatia", a spus Hava pentru B1TV.
"Daca asa poate el, sa jigneasca un oras intreg, eu o sa mai spun ceva, da, simtim o mare bucurie la 1 decembrie, dar si tristete si scarba cand vedem tot soiul de politicieni de teapa dansului care vin sa faca baie de multime si care au uitat ca aici e Romania", a mai declarat edilul.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Crunta răzbunare a soţiei înşelată
Reţeta zilei: Borş de peşte
Horoscopul zilei de 01.03.2016
Am platit integral cele 178 de milioane de euro prin mecanismul de plata instituit de Parlament
Blaga: "Nu sunt de acord cu scaderea pragului electoral. Cat sa fie, minus 3%?"
Tariceanu: Ministrul Justitiei a incalcat procedurile prin sustinerea lui Kovesi la sefia DNA
Rebelii sirieni au tras cu o racheta americana intr-un tanc T-90 rusesc
Decizie a conducerii Bisericii Ortodoxe:
Toti preotii si administratorii de bunuri bisericesti vor semna un Juramant sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica
Legenda satului Frunza din vecinătatea Oroftianei
Satul facturilor uriase la curent,
unde oamenii n-au nici macar masini de spalat. "Am dat 12 milioane, ca doar e scris"
Slujitorii Bisericii fură la greu din veniturile Patriarhiei
Ioan Rotundu
Portariuc a regizat un nou atac asupra lui Flutur
Ioan Rotundu
Mulţumim botoşăneni!
Botoşani: Premiu pentru „Excelenţă politică”. Care „excelenţă”?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog