Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7949
De la 07 Ianuarie 2003
122579888
Clotilde Armand, mesaj pentru Klaus Iohannis:

"Unde erati cand PNL si PSD bateau palma pentru a-si transa majoritatea primariilor din tara printr-un blat de proportii nationale?

  • Romania are nevoie de un presedinte implicat"
  • 8 July 2016, 23:00
Clotilde Armand, consilier local la Sectorul 1 din partea Uniunii Salvati Bucurestiul, i-a adresat un mesaj dur presedintelui Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, ca urmare a declaratiei sefului statului care a facut un apel la "regandirea relatiei dintre stat si cetatean" si pentru "decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei". Armand il intreaba pe Iohannis unde s-a aflat cand "PNL si PSD au batut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale intr-un singur tur" sau blatul "de proportii nationale" pentru primarii.
Fostul candidat al USB face referire si la licitatia castigata de firma ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL, singura participanta, pentru achizitionarea de barcute, vaporase, caiace si hidrobiciclete.
Mesajul lui Clotilde Armand:
"Domnul presedinte Klaus Iohannis a facut azi un apel pentru "regandirea relatiei dintre stat si cetatean" si pentru "decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei". Acesta este un mesaj la care USB subscrie intru totul.
Insa ce ne facem domnule Presedinte cand in aceeasi zi in care dumneavoastra lansati astfel de apeluri, aflam de faptul ca o firma avand ca obiect de activitate panificatia, firma abonata deja la contractele cu statul, castiga o licitatie organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea de hidrobiciclete, barcute, caiace si un vaporas turistic? Evident, o licitatie la care aceasta firma - ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL pe numele sau - a fost singurul ofertant.
Ce ne facem cand aflam ca actionarul majoritar al acestei firme, cu sediul in Voluntari, este doamna Adriana Pandele? Trebuie sa o credem pe cuvant pe doamna Firea ca nu este nicio legatura intre doamna Pandele si sotul domniei sale, primar in localitatea Voluntari, nu-i asa?
De aceasta s-a modificat legea achizitiilor publice? Ca sa alimentam firmele de partid cu milioane de Euro, iar functionarii publici sa nu mai aiba nicio jena penala cand atribuie astfel de contracte scandaloase?
Domnule Presedinte, romanii v-au votat pentru a fi implicat in viata cetatii, pentru a fi portavocea dorintelor si sperantelor lor de schimbare in bine a tarii. V-au ales pentru ca sperau ca veti fi un sustinator neobosit al reformei statului si al luptei impotriva coruptiei. Insa dumneavoastra alegeti sa va retrageti in turnul de fildes de la Cotroceni, de unde o data la 3 luni mai emiteti astfel de opinii cu valoare pur academica.
Unde ati fost domnule Presedinte cand PNL si PSD au batut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale intr-un singur tur?
Unde ati fost cand s-a adoptat simulacrul de noua lege a partidelor, ce obliga formatiunile nou-infiintate sa depuna liste de candidati proprii aproape la fiecare runda de alegeri pentru a nu fi radiate?
Unde erati cand PNL si PSD bateau palma pentru a-si transa majoritatea primariilor din tara printr-un blat de proportii nationale?
Romania are nevoie de un presedinte implicat, responsabil si care sa comunice neobosit cu oamenii. Un presedinte care sa fie avocatul cetatenilor in fata actualelor partide parlamentare clientelare si mafiote.
Inca mai sper ca acest Presedinte puteti fi dumneavoastra domnule Iohannis, insa mi-e teama ca desi speranta moare ultima, acum isi traieste ultimele zile"
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilri: Poliţistul milos
Lumea lu' Rotundu: Păltiniş - Constituirea noului Consiliu local
Horoscopul săptămânii 4 – 10 iulie 2016
Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la prezidentiale:
Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Liberalii renunta la fuziunea cu UNPR
- PNL a decis sa mearga singur la alegerile parlamentare
Curtea Constitutionala a decis ca si primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul
Un cuplu social-democrat fericit. Casă de piatră!
Ioan Rotundu
Redacţia Jurnalul vă informează
Le-a veni mintea la cap, dar nu de tot
Ioan Rotundu
Botoşani: Dublă lovitură dată corupţiei din administraţie
Ioan Rotundu
Euractiv.ro: Victor Ponta este vizat de o ancheta DNA privind stergerea datoriei Rompetrol
Tariceanu sustine ca Iohannis le-a propus celor de la PSD si PNL formarea unui guvern
de uniune nationala dupa alegerile parlamentare
Botoşani: La Podriga, concurs măsluit, trafic de influenţă şi posibil mită
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog