Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9852
De la 07 Ianuarie 2003
123143592
pnl
www.botosaninecenzurat.ro

Afaceri ciudate intre prim procurorul Raluca Stancescu, seful DGA Botosani si o familie de rromi

  • 21 July 2017, 23:00
In afacerea imobiliara din cauza careia prim procurorul Raluca Stancescu a fost arestata este implicat si seful Directiei Generale Anticoruptie Botosani, Bogdan Buliga, si fostul viceprimar Marius Buliga.
Pe scurt lucrurile s-au intamplat in felul urmator. La presiunile prim procurorului Raluca Stancescu ai ale concubinului acesteia Catalin Stavara, seful DGA Botosani a cedat apartamentul Dianei Stavara, sora lui Catalin. Este vorba despre un apartament ANL cu doua camere situat in cartierul Calugareni. Unica modalitate, la limita legii, prin care un apartament putea fi cedat era prin incluziune. Dealtfel, in mandatul tariuc, 2012-2016 s facut cele mai multe astfel de afaceri.
Mecanismul era simplu. Proprietarul de drept, in cazul de fata seful DGA Botosani, a luat in spatiul locativ pe Diana Stavara cetateana de etnie rroma. Dupa aceea renunta printr-un simplu act la dreptul de a mai avea ANL iar Primaria face repartitia catre cel care ramanea in spatiu. In cazul de fata cel care a semnat repartitia Dianei Stavara este viceprimarul Marius Buliga.
El a dispus catre SC Locativa repartizarea apartamentului sefului DGA Botosani catre Diana Stavara. e seful DGA Botosani l-a lovit brusc amnezia. Intrebat de către porterii Botosaninecenzurat , Bogdan Buliga a negat in prima faza ca ar fi avut un amestec in toata acesta afacere. In fata probelor prezentate a admis renuntarea la apartamentul ANL din Calugareni in favoarea Dianei Stavara dar a spus ca nu-si mai aduce aminte cum a primit-o pe acesta in spatiul sau locativ si nici de unde o cunoaste.
BOGDAN BULIGA SEF DGA BOTOSANI: sa ma interesez eu la Locativ si revin cu un telefon. Nu imi aduc aminte de Diana Stavara, eu am renuntat la ANL pentru ca nu imi permiteam sa mai platesc chiria. Nu avea rost sa platesc chirie pe o locatie pe care nu o foloseam. O sa ma interesez ce s-a intamplat si voi reveni cu explicatii„ident Bogdan Buliga nu a revenit cu nici o explicatie. El mine ca nu o cunoaste pe Diana Stavara pentru ca, a luat-o in apartamentul sai=u prin incluziune cat a avut contract ANL.
Dealtfel cei de la Locativa isi aduc aminte de acest caz. Sefa biroului Contractari spune ca spozitia de repartitie a venit de la Primarie cu semnatura viceprimarului Buliga. Noi nu am facut decat sa o punem in practica. A renuntat un politist, de la DGA parca , pe nume Bogdab  Buliga. Evident acesta a primit-o cu acte pe Diana Stavara in spatiul locativ. Vecinii au facut reclamatii pentru niste scandaluri in acel apartament si pe acesta cale am aflat ca Diana Stavara nici macar nu locuia acolo. Apartamentul era folosit de fratele ei„.
In cauza de fata a fost audiat la DNA Suceava si directorul SC Locativa Florin Gornea. Acesta a declarat ca stie speta dar ca nu a facut decat sa puna in practica o repartitie a semnata de viceprimarul Marius Buliga.
Catain Stavara a banuit ca toate aceste fapte sunt in vizorul DNA si i-a facut lui Florin Gornea o plangere la Politie pentru o presupusa mita de 7000 de euro la o repartitie de ANL. Acest lucru nu s-a confirmat deorece nu Locativa face repartitiile ci Primaria Botosani.
In prezent prin procurorul Raluca Stancescu si fostul ei concubin Catalin Stavara se afla in arest preventiv si urmeaza sa afle diseara daca detentia se va prelungi cu inca 30 de zile.
BotosaniNecenzurat va publica lista personelor care au primit in perioada 2012-2016 repartitii ANL prin incluziune, o metoda prin care se fenteaza lista de prioritati. In prezent exista familii de tineri care asteapta de 7 ani o repartitie ANL si care nu stiu ca asemenea repartitii s-au facut la nivel preferential de catre sefii primariei din perioada 2012-2016.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Trăiri câineşti
Horoscopul zilei de 22.07.2017
Staţiunea Tg. Ocna – prizoniera primarului Silochi
Ioan Rotundu
O întâlnire emoţionantă după 54 de ani
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – ştrandul Salinei (II)
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – ruinele şi biserica primarului Şilochi (III)
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – cum Ianche i-a 7falimentat pe Tache şi Cadâr (IV)
Ioan Rotundu
Mizeria morală şi profesională a prim-procurorului Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Botoșani: Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal, Raluca Stăncescu - reținută pentru fapte de corupție
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog