Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 21 Noiembrie 2006

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Aniversări
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6639 lei
1 USD = 4.1179 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 64607976
O investiţie de succes, dar şi cu probleme

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bravos
Bravo Rotundu ...nici nu i costa mult pe astia cu o juma de roata de cascaval cum te stie lumea dom' Rotundu s -au scos de un articol ....partea interesanta e daca Carmen -fata buna de altfel 'stie ca mata scrii numa ' pi Net unde nu prea se uita potentialii halitori de cascaval Solomonescu de altfel bun si asta pacat ca se gaseste numa ' la Metro
Autor: myself
parca impartialitatea trebuia sa fie unul dintre principiile care guverneaza presa libera... articolul acesta e din seria "daca zerul lui solomonescu nu polueaza, nici al lui portariuc nu o face"?! D-le Rotundu, nici Solomonescu nu e chiar usa de biserica...
Autor: Rotundu
Îl rog pe "Barvos" care este funcţionar la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Botoşani, să probeze afirmaţia că eu îmi vând conştiinţa pentru jumătate de roată de caşcaval. M-am săturat să fiu jignit de către fel de fel de lepădături umane care, pe banii statului şi în timpul programului de lucru, îşi satisfac neîmplinirile personale. Voi acţiona în consecinţă.
Autor: Moş Teacă
Atât timp cât informaţiile oferite sunt reale, n-avem a reproşa nimic domnului Rotundu. Este firesc ca o societate care s-a remarcat la nivel naţional să fie mediatizată. Este pentru noi un motiv de mândrie şi n-avem prea multe, din păcate.
Autor: Ionel
Felicitari acestor oameni priceputi in a dezvolta o afacere.Cred ca in acest caz se potriveste proverbul “Omul sfinteste locul”.
Autor: bula papala
Sa afli d-le Bravos ca Solomonescu e zgarcit si nu arunca rotile de cascaval asa cum crezi matale...sau cum ti-ar place sa crezi...La munca dom Bravos si dupa aia cumperi si matale niste roti de la metro!
Autor: nedumeritu'
Problema este simpla: a plecat Rorundu cu cascaval de la Solomonescu? Daca da, chiar o singura roata-are dreptate Bravos, daca nu-are dreptate tot Bravos, pt. ca e fraier Rotundu: n-a reusit sa plece nici macar cu o roata de cascaval. Din asta dilema nu putem iesi.

Autor: bibicu
SA STIM SI NOI CINE E ALA DE LA DIRECTIA DE SPORT, DOMNULE ROTUNDU!!!

E CUMVA DIRECTORUL BUDAI, CARE IN TIMPUL SERVICIULUI FACE ORE DE FITTNES?

CARE SE FOLOSESTE DE MASINA INSTITUTIEI IN INTERES PERSONAL?

ASTEPTAM CU NERABDARE SA VEDEM CUM VETI ACTIONA!

Autor: Aurel Vlaicu
Ce mai articol...afacerea secolului pe spinarea taranului amarat care pentru 2 milioane isi da si vaca si munceste ca un sclav...in fine sa vedem ce va fi cand o sa trebuiasca sa ofere angajatilor salarii compatibile cu cele din uniune...o sa-i traga iar in teapa da nu se trezesc si taranii la realitate intr-o zi;si pe langa toate facilitatile de la fabrica de ce nu se scot si defectele in evidenta...sau defectul e portariuc care e mai aproape de sosea si e mult mai destept se va vedea cine va iesi invingator
Autor: Cain
Măi, Vlaicule, dacă na-r fi aceşti procesatori, ce-ar face ţăranii cu laptele? Cine l-ar mai prelua? Pe timpul comunismului erau obligaţi să-l de la stat, la preţul impus. Acum, măcar pot alege cui să-l dea. Salariile compatibile cu Europa vor oferi şi procesatorii de lapte în aceleaşi condiţii în care o vor face şi alte societăţi. De ce gîndeşti cu fundul şi nu cu capul. Sau trăieşti şi tu pe banii bugetului, ocupând locul de muncă a unui tânăr. După cum gândeşti, eşti un cărpănos pe cei avuţi, pentru că tu nu te simţi înstare să fii ca ei.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!