Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123111839
Conu’ Dinu aflat în situaţia de a ispăşi păcatele altora

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: mmm
Chiar il credeti pe banditul asta ? Un excroc ! Fi'su ce cauta la consiliu ???
Autor: Anonim
"Cum se va finaliza verificarea Fiscului este mai dificil de anticipat. Mai ales că întreaga ţară este cuprinsă de febra cercetărilor DNA, spionii şi trădătorii sunt la modă, zornăitul cătuşelor şi ritmul alert al mascaţilor"....cu tot respectul domnule Rotundu dar suna a comunism fraza asta
Autor: tot un anonim
D-l Secrieru sa-i explice fiului sau,Paul cum s-a facut campanie electorala,cu carnatii lui Popescu si acum il critica(atat seniorul cat si juniorul).Despre datoriile lui Popescu se vorbeste intruna,insa de acestea mai sunt raspunzatori si altii:fostul director general al finantelor ,sulitist de-al lor ,Radu Turcanu,Gelu Ciubotaru,Gelu Tiganuca,Dinu Secrieru si altii.Verificati cum trebuie,nu dati totul asupra unei singure persoane!
Autor: mil-osul
Vai, sarmanul don Popescu, cum se ia de el pe nevinovate ! Banditii astia care scormonesc...undeva ar trebui pusi sa.... Pacat ca oamenii cinstiti sunt calcati in picioare. Apropos: pe mine de ce nu ma controleaza FISC-ul?
Autor: Mefisto
Şi a ce-ai vrea să sune Aononimule? De la nişte foşti comunişti nu ne putem aştepta la democraţie. Tot ce se întâmplă acum în ţară este reeditarea istorică a anilor 1947 - 1965. Cu diferenţa că acei comunişti au luptat pentru impunerea unui sistem social, cei de acum luptă pentru impunerea propriei lor puteri. A scris bine Rotundu.
Autor: Moş Teacă
La Fisc şef este Mustaţă Paul. Iar, cu ani în urmă, presa scris că şi el şi-a luat o maşină de lux pe-o fundaţie, fentând statul de taxe vamale. Hoţul strigă prinde-ţi hoţul!
Autor: Neutrul
Radu Ţurcanu n-a fost asociatul lui Popescu. Asociat cu Popescu a fost tatîl lui Ţurcanu. Când acesta a văzut că Popescu devalizează societatea, s-a retras, vânzând partea sa de acţiuni lui Popescu. Să fim corecţi şi să nu acuzăm oamenii pe nedrept.
Autor: nicu
Şi a mai vrut şi funcţia de secretar la prefectură sau aşa ceva!?!S-a băgat în tot felul de asociaţii şi fundaţii şi nu numai elci majoritate politicienilor iar acuma se scuză că nici nu ştiau.Să fim oameni serioşi!
Autor: colegul
unde a facut paulica secrieru facultatea sau cum a facut-o de este asa destept mititelu si a ajuns pe o functie atat de sussssss
Autor: Revolutionarul
Pe unde auzi numele lui Popescu Cornel, indiferent ca este la Botosani, Bucuresti sau in alte orase din tara este intotdeauna asociat cu afaceri ilegale, cu tepe, abuzuri in functie, intr-un cuvat cu MIZERII. Cat dracu mai rezista asta? Lasa miselule ca vine ea si vremea ta!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog