Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.7081 lei
1 USD = 4.1377 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66344449
Consilierii Alianţei l-au învins pe Conţac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion
Pe lângă un prof. de matematică mai trebuia şi 2 economişti ptr. numărarea voturilor.Au probleme grele de rezolvat aleşii noştri.Ce se făceau dacă lipsea d-l Dănuţa?
Autor: o.c.
titlul e totalmente gresit. contac a vrut sa respecte hotararea judecatoreasca prin votare (pro sau contra). consilierii aliantei au gresit pentru ca, prin lipsa la vot, nu s-a mai putut vota si, implicit, respecta hotararea judecatoreasca. eventuale daune le vor suporta cei care au impiedicat votul.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!