Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.7142 lei
1 USD = 4.1491 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66355687
„Micul Paris” şi-a redobândit prestigiul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion din popor
nea ioane, frumos articol, frumos oras saveniul, dar si spaga luata de la domn. tarzioru e frumoasa?
Autor: pt ion-un savinean
Domnule Rotundu, cu tot respectul , imi dati voie sa-i bag in partea posterioara lui Ion din popor spaga luata de dvs???

Autor: frumoasa fotografie..frumosa scriere...dar realitatea?
Realisti sa fim,domnule Rotundu,cite zile sau macar cite ore ati locui in Saveni? Frumos ati mai descris un oras care de la revolutie a murit.25 de ani am trait in Saveni si nu-mi vine sa cred cit de repede s-a "pierdut" tot din oras.A imbatrinit Saveniul.De plimbare le arde savinenilor?Cind sa se plimbe?Dupa ce le pleaca sotiile in Italia la munca,sau dupa ce s-au saturat de lucrat la camp?Si cum fac saracii oraseni..parcheaza carutele pe stradutele laterale si merg sa vada fintina? Apropo- nu va este dor de "buricul" de Saveni?
Autor: savinean
Asa este de data asta am nimerit-o cu primarul.Totusi cred ca s-a cam grabit cu pietonalul.Cu lumina a facut o treaba buna.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!