Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67077491
În pofida căldurii infernale, Au ieşit în stradă, dar n-au obţinut nimic

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Pensionar
Iubiti demnitari de la orice nivel,noi(pensionarii)suntem parintii,bunicii,fratii sau suroride dv.Daca suntem o asa mare povara pt.dv.atunci EXTERMINATINE.
Autor: elvira
.Stimati pensionari cu tot respectul sunteti primii care-i votati pe acesti demnitari care au gasit resurse pentru pensiile uriase ale lor , pentru masini ultrascumpe si pentru plimbari in strainatate pe banii publici.Pentru pensionari nu sunt fonduri iar pentru spitale si medicamente nici atat..Ar fi bine sa va ganditi mai bine inainte de a participa si a le da votul dvs.Cred ca este valabil si pentru ceilalti cetateni care cred in promisiunile lor.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!