Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124639
Aroganţa primarului Lungu s-a răsfrânt în bani puţini

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Tralala
Ce mutră are, chiar nu merita nici un leu.
Autor: pentru Contac!
Nene umflatelule, poate dai din conturile matale ceva leuti pentru Dorohoi. Ca in rest suntem buni doar la impozite si voturile pe care iesi matale. Oricum e ultimul mandat si la matale si la liberalii astia uraciosi.Sa-ti fie rusine!
Autor: stefan cel mare
mai, comentatorilor,stiti voi ce inseamna sa organizezi un eveniment? nu se compara cu ziua voastra de nastere!daca se face ceva in Dorohoi si n-o sa va placa apareti iar si va dati cu parerea, ca nu s-a facut nimic... Daca se face ceva, iar nu-i bun... Ce-ar fi sa plecati voi acolo unde va place si sa ne mai scutiti de parerile voastre rasuflate? Ca de taxe si impozite, pariu ca nu le-ati platit? Hai sictir!
Autor: Anonim
da cum se face ca pt mun botosani sunt bani pt organizarea de festivaluri in fiecare an?numai ei sunt cetateni ai judetului?saufiecare leu care il cheltuieste primaria din bt e perfect justificat?mai lasati-ma cu fazele astea ca numai noi suntem destepti si ni se cuvine si restul sunt prosti!daca nici macar o data la 100 ani nu sunt in stare sa dea niste bani, mai duceti-va naibii!adevarul e ca fiecare isi trage partea si cei din bt au ciuda pe dh.
Autor: camy
daca alocati bani pentru orasul dorohoi in functie de cit de arogant sau nu este primarul inseamna ca nu aveti ce cauta acolo si nu aveti de ce gestiona banii unui oras. ceea ce faceti acuma se va reflecta in voturile pe care o se la primiti (sau nu). inca odata demonstrati ca urmariti numai anumite interese. bine ca nu mai este mult pina la alegeri.
Autor: pentru CJ
Nu cred că alocarea de fonduri pentru un eveniment cultural se face după figura primarului ci pentru locuitorii oraşului pentru toţi din judeţ.Că nu sunteţi în stare să controlaţi ce se face cu banii e problema voastră.
Autor: ema
contac la sustinut frenetic pe lungu in campanie electorala ,daca atrecut la pd nu mai este bun
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog