Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123131906
Păcatele şefilor Poliţiei botoşănene

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: catalin
e bine ca a plecat signor plai ca oricum dintre toate promisiunile facute la investirea sa s-a ales praful.a promis ca si politicienii si acum pleaca fara a misca nimic in politia locala.nu va plange nimeni dupa el .botosanenii nici macar nu au stiut ca domnia sa a condus politia din botosani.drum bun si sa ii fie rusine ca a mintit comunitatea locala.
Autor: Anonim
Voi nu stiti nimic!Dati aiurea cu noroi in oameni.Crezi ca vei vinde mai bine amaritul asta de ziar?Daca ai informatii arata-le domnuile,daca stii ceva spune pe sleau,dar daca nu stii nimic concret nu mai murdari imaginea unor oameni pe care nici nu-i cunosti!Aceasta atitudine spune multe despre calitatile dumitale de "ziarist"Eu personal cred ca esti platit sa-l critici pe Plai,altfel nu te inteleg....ca nu te-o preocupa combatrea coruptiei,nu?
Autor: VECIN
DAR pe tatal alcoolistilor de ce l-ai omis ,domnule,?COSTICA HOLCA STATEA de vorba cu TONINO noaptea la ore tirzii,in spatele blocului.
Autor: Anonim
DAR PE COSTICA HOLCA CEL MAI BETIV POLITIST L-ATI UITAT?

CARE ARE SI EL VILA LA LEBADA DE LA CUCIUREANU?

CARE ESTE ULTIMUL OM DIN TIRG, DAT AFARA SI DE LA GARDIENI?

Autor: ion
un articol excelent. felicitari domnule Rotundu.
Autor: sile
foarte bun articolul. Felicitari!
Autor: Rotundu
Corect. Pe Holcă l-am scăpat, dar nu l-am iertat. L-am postat la locul său.
Autor: Moş Ion Roată către Anonim
Omule, acest ziar apare numai pe Internet. Tu de aunde-l cumperi? Vezi că te-ai descoperit a fi miliţian. Şi eu care credeam că avem poliţişti.
Autor: Bravo!
Bravo d-le Rotundu!
Autor: Anonim
dar si publicitatea "vinde",nu?la asta ma refeream.Si sa stii ca nu sint politist,nu sint botosanean si nici n-o sa-ti mai citesc aberatiile de azi inainte.
Autor: Moş Teacă către Anonim
Ai muşcat miliţianule. N-ai nas de copoi. Probabil că ai lucrat şi lucrezi la birou. Nu fi supărat. Au mai picat în plasă şi alţii mai deştepţi. adică cu patru clase în loc de două şi cu şapcă în loc de chipiu.
Autor: Manivelu
"Un shut in cur, un pas inainte" sau, "Ciinii latra, caravana trece" sau, "Nu mor caii cind vor ciinii" Valabile toate pentru Dl. Plai. Dar pentru cit a facut pentru tirgula sata, poate-i acordam prea multa atentie...
Autor: colaborator
Domnule Rotundu, trecand peste principiile deontologiei profesionale, faptul ca lansati niste scenarii nu tocmai demonstrabile, nu este in acest caz un pacat. Stim cu totii ca politia, la fel ca mai toate institutiile statului geme de coruptie, iar loviturile scriitoricesti aplicate in plexul mai marilor acestora, nu ne pot face decat placere. Dati tare inainte si mai axati-va si pe alte institutii.
Autor: carlos
cu mare curaj,dar dedesubturile sunt mult m-ai la vedere,d-le reporter -nu credeti. cred ca ar fi indicat sa fiti obiectiv,deorece atat coruptia cat si celelalte abuzuri facute de sefii institutiilor sunt tot timpul la vedere,dar le tolerem.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog