Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 12 Martie 2008

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6590 lei
1 USD = 4.1340 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 64561366
Egner - un reformat politic afon la activitatea Filarmonicii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Curios!
.....desi ati inaintat in varsta nu sunteti mai intelept,domnule Egner,ba chiar as zice ca va sclerozati....Cum vedeti dvs.organigrama Filarmonicii,o vioara si doua trompete?
Autor: botosanean [scarbit de Egner...]
O vorba romaneasca spune ca in viata sa faci ceea ce stii mai bine! Daca nu aveti studii in administratia publica,nici macar dorinta de a face fapte bune ca si crestin?[vezi chestiunea cu osuarul...],de ce ne mai plictisiti? Nu va e frica de judecata de apoi???
Autor: cititor
Egner e genul perfect al politicianului fara scrupule, cu puterea aia pe care noi, plebea, nu o avem de a indura senini injuriile tuturor. Flutur de la el a invatat pe vremea cand erau prieteni si imparteau multe. Ba chiar, putem spune, ca discipolul si-a depasit maestrul la anumite capitole. Mai bine sa nu-i cunosti ca te apuca lehamitea!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!