Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 5 Mai 2008

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6603 lei
1 USD = 3.9613 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 63189732
Pentru că Becali s-a arătat strâns la pungă, PNG-ul şi-a lansat candidaţii în sărăcie şi anonimat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: alegator
bine spus "refulati politic"!egner si ciustea pe locul 2 in preferintele botosanenilor?? poate in visurile lor !!
Autor: cetatean
Pacat pentru unii politicieni ca si-au ales acest

partid,poate din dorinta de a prinde un os cat de mic.Nu stiu cati vor fi alaturi de ei.

Autor: george
Imi pare rau sa-ti spun redactore, dar nu ai nici o treaba cu gazetariea. Inca odata se vede ca Flutur are presa din Botosani la picioarele lui.

Ceea ce a facut ieri PNG-CD, a facut-o cu cap si nu cum a facut alte partide, vorba presedintelui Ciustea(vezi articolul care l-a scris redactorul asta destept de la jurnalul Botosani).

PNG-CD nu a dat mici si bere, nu a venit Andra, a organizat o mica adunare intr-un cadru restrans dar care s-a auzit in tot orasul. Asta denota faptul ca avem rasunet.

Autor: Analistul
La lansarea candidaţilor n-a venit nimeni de la Bucureşti pentru că n-avea cine. În PNG s-a adunat o gaşcă de oportunişti, în frunte cu Egner şi Ciuştea. De această dată botoşănenii vor face curăţenie, trimiţându-i la groapa de gunoi pe care Egner a promis c-o modernizează, dar a minţit cum îi stă în caracter.
Autor: MAI CIUSTIULICA!!!!
PUTINA CULTURA NU ITI STRICA(DAR SA NU ITI INTRECI SEFU'JIJI)GORAN BREGOVIC NU A FOST NICIODATA LAUTAR , E UN COMPOZITOR DE TALIE INTERNATIONALA , A LUAT NUMEROSE PREMII PRIN COLABORARE CU REGIZORUL EMIR KUSTURRICA ,DEJA TE-AM BAGAT IN CEATZA(SE VEDE K MAMA TA NU TE-A CONTROLAT LA TEME)
Autor: La Flaminzi
Nu ati mentionat, intentionat sau nu, despre domnul Rebenciuc Neculai, candidat la primarie din partea PNL, care ramine o alternativa valabila intre d-ul Guta-alias Micutaru si d-ul Pitorac de care spuneti in articol. Din pacate d-ului Pitorac i-a scazut credibilitatea de cind acorda sprijinul sau unor lichele si pramatii si da pe postul sau de televiziune locala birfe in loc de stiri, aruncind cu noroi si ponegrind in stinga si dreapta. M-as fi asteptat de la el, la mai multa diplomatie, dar asa se intimpla daca se ia dupa sfatul unora, fosti secretari si activisti cu state vechi in PD.
Autor: Un Dac
Pentru la Flaminzi, se pare ca esti galben de furie. Vorbesti in necunostinta de cauza, ti se par barfe realitatile prezentate pe post, probabil esti unul dintre cei deranjati de adevar.

Iar de alternativa valabila in cazul Rebenciuc vorbiti cu cei care l-au cunoscut de la Filatura, din partea acestora nu prea va culege voturi.Cu regreta dar de primar nu e bun. E un fel de smecheras de cartier.

Autor: una din bucecea
da..Doina Grosu ce sa faca? Ati zis ca are un lant de magazine, dar nu ati zis ca are si o brutarie, si un baiat doctor si un barbat tractorist...Auzi blonda asta vrea primar, pai ea are fata de primar, cu cocu ala bolsevic...vrea amanti si pe la primarie?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!