Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123204318
Patru partide şi-au unit forţele împotriva „teroristului Magopeţ”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: BABA SAFTA
SANTETI SIGURI, MAICA, CA IL CHEAMA MAGOPET şi nu TARZIORU ...
Autor: alupoaiei
bai nespalatilor, Romica MAgopet e unul din cei mai buni primari din Botosani....Sa va fie rusine, jigodiilor PeNaLe si PSDisto-comuniste...
Autor: aimar Homer
Cum ramane cu promisiunile ISJ ca nu se va mai face politica in scoli?Sau nu se va face decat politica liberala, mai curand?!
Autor: Moş Teacă
Astfel de alianţe sunt bine venite, dar trebuie închegate împotriva primarilor care nu şi-au făcut datoria. O astfel de alianţă ar fi necesară la Dorohoi, pentru ca primarul actual Sergiu Lungu să fie trimis acasă că n-a făcut nimic pentru oraşul nostru.
Autor: sergiulica
Sincer imi pare rau dupa Primarul de Ibanesti ca nu mai este la liberali... Un om realist, muncitor, onest, cu mult bun simt, face onoare oriunde se duce...

Autor: gelu
Va rog sa analizati un pic fotografiea.Vedeti ce zambet fals are in coltul gurii contac?Parca ar spune:sa ne asociem toti neispravitii, numai PD-L sa piarda.
Autor: un liberal adevarat
Andronic vorbeste de "teroarea" lui magopet probabil realizeaza ca primarul stie foarte multe ...
Autor: gelu
soarele nu are voie sa fie galben,iar

rosul este doar pt unii.

liberalii au monopol cum isi imagineaza

ca au pe botosaneni;treziti-va

Autor: concluzia
Tot ce s-a spus despre calitatile primarul Magopet sunt lucruri reale, din pacate il strica aroganta, mandria si laudarosenia.Sa nu uite ca nu este singurul om capabil din Ibanesti.Functia de primar este o functie trecatoare dar om esti sau nu, toata viata.Daca ar fi un pic mai modest totul ar fi O.K.Partidele si primarii ar trebui sa fie mai rezervati in laude pentru ca pana la urma tot ceea ce se face se face tot din banii nostri!Nu va mai laudati ci pune-ti mana si faceti treaba pentru ca sunteti platiti de noi pentru asta!
Autor: obiectiv
felicitari,d-le Magopet pt tot ce ati realizat in comuna, pt ordinea si curatenia ce domnesc aici;

oricine trece prin Ibanesti isi poate da seama ca santeti un bun gospodar-de fapt de asta au nevoie tate administratiile locale!...DE FAPTE si mai putin de vorbe..si mai au nevoie de oameni adevarati,cinstiti si verticali!

SUCCES!

Autor: kkContac
Contac = Vanghelie = Incultura = Prostie...Votat-l!
Autor: Aliatii
..stie toata lumea din banii cui se face ceva ...ai nostri ...ai Europei care sunt si ei in mare parte tot de-ai nostri dar domnule (doamna ) "Concluzia" cine va impiedica sa va manifestati capabilitatea in folosul comunitatii din Ibanesti..pe banii oricui..aduceti mai multi ca Magopet si veti fi votat(votata) cu siguranta ..pana cand se va intampla acest fenomen stati in umbra si "ciocul mic " ... Care tur doi ? :))))..felicitari Romica ...enoriasii tai vor fi cu tine ... Romica de s-ar putea ..si vecinii te-ar vota ...:)))

Autor: pt.andronic,contac&Co
Aseara ti-am luat basma...(rosie)
Autor: culitza
"Domnule" Romica, asa cum ii numesti pe contracandidatii tai "adunatura de frustrati , de neimpliniti", tot asa probabil ii consideri (desconsideri mai bine zis) si pe locuitorii comunei Ibanesti de al caror vot ai nevoie si nu te dai in laturi de la nimic pentru a-l obtine (santaje, amenintari etc).Un om inteligent, asa cum te consideri, nu foloseste un astfel de limbaj. Rusinicaaaa.......
Autor: ADMIRATORII
fELICITARI PENTRU ARTICOL.UNIREA CELOR PATRU PARTIDE LA IBANESTI ESTE INUTILA. NU POTI SCHIMBA UN OM CA SI ROMICA MAGOPET NUMAI DIN AMBITIA UNORA CARE DACA SE MAI NASC INCA O DATA NU AJUNG LA NIVELUL LUI.ESTE USOR SA STAI DEOPARTE SI SA DAI DIN GURA.PACAT INSA CA DUPA PATRU ANI DE MUNCA SI REALIZARI, IN LOC SA TE BUCURI CA MAGOPET A RECUPERAT INCOMPETENTA CELOR DINAINTEA D-LUI,VII CU BALIVERNE DESPRE FABRICI ,MOTOSASE ,MASINUTE SI ALTELE ASEMENEA.DE TURUL DOI LA IBANESTI NU POATE FI VORBA

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog