Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124801
Vasilescu vrea la Senat, să-l învingă pe „tipul care bate lumea”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: unu
vai bai ce naspa esti, cu ochelari aia pe ochi, nu-ti este rusine sa apari in ziare... cu fata aia nasoala
Autor: eu
asa se urca scroafa in copac...metaforico-realistic... vorbind. prindea asta senator la pastele cailor daca nu ii baga psd-ul in seama. lasati-l sa candideze ca atat i-a mai ramas. regret duritatea mesajului dar ma mira prea rau infumurarea nejustificata.
Autor: si eu
un bucurestean inginfat...presedinta a dat un raspuns corect.Conservatorii BT sa se lupte ptr unul de la noi de aici....
Autor: daniel
Mare tupeu mai ai,domnule senator.Am sa redau experienta personala ca sa stie alegatorii la ce sa se astepte.Incintat de imboldul senatorului de a descoperi si exploata zona mirifica Stinca/Costesti,am intervenit cu mesaje la articolele din presa care redau abuzul satrapului local Vucovici de a interzice accesul publicului pe domeniul public, punandu/i la dispozitie si actele normative din domeniu,si solicitand interventia sa , pe cale legala, ca reprezentant al puterii la vremea respectiva,in respectarea legii.Nici o reactie.Am trimis pe adresa cabinetului senatorial o plingere,recomandat, cu indicarea adresei mele. Nici o reactie.E greu sa vezi ilegalitatile dupa ce ai contemplat frumusetea locului privind in zare printr/un lichid asezonat cu un salau de pe terasa reclamatului.Sa tragi barbi la miticii tai,minciuna cu barba.Ochelarii opaci din exterior ii porti sa nu/ti vedem ochii cind faci promisiuni mincinoase?.Ia/ti bicicleta si lasa/ne.
Autor: dan
Doamne,da pe asta de unde l-ati mai scos?Dupa atata ploaie,multe ciuperci otravite au mai iesit.
Autor: [email protected]
Mare nesimtire....dupa ce a intrat pe locul unui P.S.D.-ist in 2004,nu a facut nimic in acesti 4ani,nu s-a facut remarcat in judet de unde si-a luat mandatul,acum mai vrea un mandat?Chiar ne crede prosti?Cu ce argumenteaza vointa de a mai lua locul cuiva?
Autor: eu
un bucurestean care se crede grozav..(nu ca turcanu nu merita caracterizarea ),vinovati sunt conseratorii din BT care au acceptat sa vina un strain de problemele BT si care acum auzi va candida oricum si cine crezi ca te voteaza ? Pe conservatori ii sfatuiesc sa-i dea ocazia sa candideze singur,adica fugariti-l....
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog