Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6975 lei
1 USD = 4.1192 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66307959
Creţu n-a trecut examenul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Manivelu
O evaluare pe bune a functionarilor publici ar scoate la iveala dezastrul in care se scalda administratia. Firmele de recrutare reclama o lipsa acuta de personal pentru funcii de conducere. O fi alta situatia la Botosani? Ma indoiesc, atita timp cit criteriile de promovare sint ...citeodata bazate si pe profesionalism. Priviti putin si spre invatamintul universitar si o sa aveti o imagine.
Autor: 0101
pi...pi pe doi.....pi pe patru ... cam asta e valoarea pnl-ului
Autor: pagubasul
astia sunt oamenii care ne tin la cozi, din cauza carora nu ni se elibereaza documentele la timp, mai pe scurt, niste incompetenti platiti din banul public si care numai cu cate o asemenea ocazie mai sunt adusi putin la realitate.Au impresia ca-s buricul pamantului cand sunt in spatele unui birou platit tot de noi, dar daca-i muti cu 2 metri mai incolo, vedem cu totii cat sunt de pregatiti.Cinste lor!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!