Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Umor
Aniversări
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123111714
În loc de majorări salariale profesorii vor primi criterii de evaluarea muncii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: catalina
Un alt pas in reformarea invatamantului!Cum va fi e lesne de imaginat...Te pui bine cu directorul, dai note mari elevilor si gata.Pentru un succes mai mare ar fi bine sa te ai in bune relatii si cu inspectorii.Oameni buni, invatamantul romanesc a fost renumit candva(cand, culmea, situatia economica a tarii era mult mai proasta decat cea de azi)dar prin reformele adoptate in ultima vreme ne-am indepartat tot mai mult de ceea ce-a fost.Unde sunt absolventii de liceu cu care puteai purta o discutie din orice domeniu?Azi ce stiu?Tokyo Hotel,toale,bani, distractie...Daca elevul nu este interesat sa invete nu ai ce-i face!De ce sa fie vinovati dascalii daca materialul uman este de slaba calitate?Inca ceva: in ce alte domenii salarizarea se face in functie de performanta?Unui doctor la cati pacienti morti sau netratati corespunzator i se diminueaza salariul?
Autor: Parinte
Profesorul sa fie evaluat in functie de cati fosti elevi reusec sa termine faculatea nu dupa notele din scoala primara si liceu - acolo abia se vede cina a luat note pe plocoane si bani.
Autor: ptr catalina
Imi face impresia ca esti un cadru didactic de "proasta calitate"dupa cum gandesti...si pacat ,caci mai sant multi ca tine.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog