Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 18 Februarie 2009

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Mediu
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6288 lei
1 USD = 3.9524 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 60695879
SC Rapsodia Conf sub lupa inspectorilor muncii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: grig
bravo ,felicitari sinte-ti singurul ziar din botosani care a-ti avut curajul sa scrieti de aceasta societate care este patronata de un grup restrins de oameni in frunte cu tov.tincu ,care pur si simplu s-au imbogatit pe sudoarea si munca oamenilor sarmani care au muncit zi si noapte pe niste salarii de nimik .se lucreaza zi si noapte iar de ore suplimentare platite nici nu se pune problema,e si normal vilele ,masinile luxoase ale tovarasilor care patroneaza aceasta firma trebuiesc intretinute ,se stie foarte bine cine face parte din conducerea acestei firme ,inainte de 89 erau simpli oameni ,iar acum au vile de miliarde ,case de vacanta,masini de zeci de mii de euro si conturi grase prin banci ..de unde domnilor ???????????????
Autor: adevarat
DOMNULE TINCU,ASA ZISA DIRECTOARE DE LA ITM PASAT,A STAT 4 ANI DEGEABA LA CONDUCEREA INSTITUTIEI,ACUM CIND VINTUL SCHIMBARILOR BATE,VREA SA DEMONSTREZE,IN ULTIMUL CEAS,CIT DE EFICIENTA ESTE,CONSIDERIND IN MINTEA EI DE GASCA CA FLUTUR SAU TIBULEAC O SA LUPTE SA NU PIARDA O VALOARE ASA MARE.DUPA CUM VEDETI NU ESTE IN STARE SA GESTIONEZE ACTUL DE CONTROL NICI EA NICI SEFUL DE SERVICIU HORTICULTORUL RUSSU MIHAI.TOT PRIN ITM CU COMPORTAMENT DE GIGOLO MAI GUVERNEAZA OLTEANUL TOANA AVIND FUNCTIA DE DIRECTOR ADJUNCT.TOTI TREI SUNT TOBA DE LEGISLATIA MUNCII CU STUDII APROFUNDATE LA SORBONA,HA HA,!CUM SA NU VINA CEI DE LA MINISTER SA CLARIFICE UN SIMPLU CONTROL.DNA.PASAT ESTE CUMNATA LUI RODICA HUTULEAC,IN ANUL 2005 CIND A INTRAT LA CONDUCEREA INSTITUTIEI NU AVEA DREPTUL SA OCUPE POSTUL FIIND IN FAPT SOMERA DISPONIBILIZATA DE LA PORTELANUL DOROHOI.
Autor: agent
Cunoastem contextul actual,cu greutate mai gasesti forta de munca calificata,stim ca sduceti forta de munca de prin sate si le asigurati transportul.Acesti necalificati sigur nu pot realiza salariul minim pe economie.Statul ar trebuii sa le asigure diferenta,dumneavoastra totudi le-ati dat o paine.Nu cum s-a procedat la SC PORTELANUL sau MEGA sau CALEDONIA din Dorohoi.

dna Pasat de nu efctueaza control acolo,de 4 ani incoace.Nu sunt platite salariile de loc cu lunile,datoriile la buget,oamenii cautind drepturile prin instante.V-a stricat renumele SC RAPASODIA ,dati-o in judecata ca persoana fizica , nu omiteti sa chemati parte procesuala si Oficiul National pentru discriminare .Cu dumneavostra se face o discriminare josnica.

Autor: Manivelu
Nu se pot plati salarii (nici macar cel minim pe economie) ca pe vremea lui ceashca. Ba si ore suplimentare. Faci norma, iei salariul. Depasesti norma, cistigi mai mult. Trist, dureros dar adevarat.
Autor: mizerii!
Domnu Tincu si-a adus lingatorii, aia carora le coase costume de pomana! Ce salarii? Eu v-as pune pe voi, toti, sa munciti de la 4 domineata la 6 seara NON STOP! Fara pauza de pipi, sau daca arde, te acompaniaza inginera la toleta in zeci de injuraturi. Sa vii zi de zi la gestapoul asta botosanean, sa iti termini sanatatea! Cad oamenii din picioare, soctorita fabricii, madam Olaru. Nu te crede ca esti bolnav nici daca ai cancer. "Bun de minca" atata verdict are. O sa va ajunga pe toti! Somajul este mai bun pentru acesti bieti, decat sclavia. Dar nu, pt ca Tincu a luat bani de la Stat sa tina muncitorii la lucru, nu are cum sa-i dea afara.

Putin respect pentru demnitatea umana si salarii decente, ce este asa de greu de inteles? Ma intreb daca cei de la Tommy hilfhiger stiu in ce conditii de sclavie sunt produse hainele ce le poarta marca? Alo!!!! Drepturile Omului! Alo! Uniunea Europeana! ALO!!!! Treziti-va cat mai e timp de reglementat situatia aceasta de sclavie.

Ce norma? Daca norma este marita de la zi la zi, intinsa ca guma, sa n-o poata ajinge nimeni, iar plata de operatie intra la apa in fiecare zi. Cata marsavie! Cata mizerie in corpul directorilor -nu as put

Autor: Sergiu
Va put locurile de munca din confectii ? Las' ca in curand vor dispare si astea . O sa stam toti cu ciocul in sus asteptand sa ne picure guvernul vreun ajutor ,vreo pomana . O tara de pensionari ,bugetari si presari .
Autor: un observator atent
singura unitate care mai functioneaza inca in Botosani,asigurand locuri de munca chiar daca sunt mai mult sau mai putin platite,este calcata in picioare de "domnii inspectori" de la ITM, care sunt de meserie ingineri agronomi, textilisti,sau ingineri in prelucrarea lemnului sau chiar fosti soferi.Amenda respectiva (oricum trebuie platita), mai bine mergea pentru plata unor salarii(majorari).Sa traiasca tovarasa ing. Pasat si tov.ing.Rusu.(oricum sigur au comision din amenzi).
Autor: ptr mizerii
Este vorba de oameni cu bani multi!

Este vorba de proasta gestionare a activitatii de control,da!

cine sufera ?

-CEI CARE MUNCESC IN ACEASTA FABRICA,CONSIDER ,PENTRU CA CEI CARE TREBUIE SA-I APERE (ITM-UL)............

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!