Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 15 Aprilie 2009

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6686 lei
1 USD = 4.0026 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 61352203
Liberalul Iavorenciuc răspunde acuzaţiilor aduse de comentatori

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Geo
Voi urmări cu atenţie evoluţia acestui Iavorenciuc ca să-mi dau seama dacă este ceva de capul său. Poate că omul este sincer şi se merită să-l susţinem.
Autor: Vrajeala
Tot ce vorbeste este pentru placul urechilor cititorilor, cine a colaborat in campanie cu el stie f.b. ca nu le dadea macar un sandwich la copiii care ii lipeau afise, in rest toata palavrageala lui sentimentala nu este decat o lectie pe care a invatat-o la teatru. Sa nu dea Domnul sa ajunga asta sa ne faca legi, il cunosc prea bine D-ule Rotundu, si daca a avut o viata grea la internat de ce cand a crescut a vandut acestora numai produse expirate? Defapt tipul nici nu merita sa ne pierdem timpul cu prezenta sa.Sa-ti fie rusine excrocule cand te uiti in oglinda!!!!!!!
Autor: De curiozitate
O intrebare.Ce probe ai avut la concursul pe care l-ai dat ca sa intri la Teatrul Eminescu? Caci se vede ca ai fost foarte abil si ai stiut sa folosesti foarte istet in favoarea ta aceasta "intrare in oras". A fost momentul norocos din viata ta pe care probabil ca nu-l uiti niciodata si-l pomenesti la biserica cu recunostinta.
Autor: Studentu' somer
Revin dupa o pauza auto-impusa. Pt "de curiozitate": te manca in cur invidia in Saptamana Mare. Ai tu potential mai mare ca Iavorenciuc sa faci ceva pt targ? Ca daca e sa ne luam dupa vremurile 90-91, apoi in oras ar trebui sa ramana doar pensionarii de dinainte de 89. Frate, pana nu crapa sau lesina capra vecinului, nu se poate pur si simplu sa ai liniste! Iti refulezi impotenta luandu-te de un om care e proaspat in politica si caruia ar trebui sa i se acorde prezumtia de bune intentii cel putin pt ceea ce vrea sa faca in oras.
Autor: EU din darabani
Ne-am vazut de multe ori dar nu ai vorbit niciodata despre tine,E un bun prilej pentru cei carcotasi sa te cunoasca.Desi,tu nu esti al carcotasilor ci al celor cu bun simt.Te admir de multi ani.Talentul si tenacitatea ta le sdmir impreuna cu toata familia .Multa bafta .Cei buni sunt cu tine.Trecem si de criza asta.Mi-au placut actiunile "zilele Darabanene".Nu a mai fost la Darabani de pe vremea cealalta...o manifestare atat de ampla..Tineti la Iavorenciuc .E nobil.
Autor: gogu
Bre, da ce mare esti! Cum de te-ai afirmat asa greu si asa de tarziu, oportunistule??? Nu crezi nici tu cele spuse! Lasa-ne balta!Du-te La prasit, ,,poetule!"
Autor: pro sergiu
curat publicitate, nea rotundu!
Autor: Pt eu din Darabani
Cum nu l-ai vazut tu si cu familia ta care i-l admira foarte mult pe Iavorenciuc din campanie?.....o s-al vedeti abia peste 4 ani la urmatoarea campanie, apropo, cunoscand bine persoana si anturajul acestuia nu prea cred in comentariile de lauda si speranta(prea des folosesti in comentarii "proaspat in politica")...poate le scrii tu si cu nevasta-ta? a Ghita?

al catulea esti in turma de oi a lui Turcanu(la muls parale)?

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!