Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Umor
Reportaje
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123284154
Codreanu dă lecţii de management directorului de la Memorialul Ipoteşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Boureanu
Codreanu ăsta este o mare canalie.Nu înţeleg de ce-l mai băgaţi în seamă?
Autor: Vacareanu
Codreanu s-a dus nla Ipoteşti bourean şi-a plecat văcărean. Se crede şmecher, dar dă îm gropi. Soarta lui este pecetluită. Dumnezeu să-l odihnească!
Autor: Stefan
Ce mutră de handicapat are!!!!!!!!!!
Autor: Carcea
Codreanu vorbeşte ca să se afle în treabă. Tot ceea ce verifică ei la Ipoteşti a fost cercetat de către poliţişti şi procurori şi nu s-a confirmat nimic. Ţâbuleac să ceară concluziile de la Parchetul local Botoşani şi va afla care este adevărul. În schimb, o angajată care a falsimicat semnătura lui Coşereanu, ca să se apere de răspunderea penală, în reclamă pe director. Ăsta-i adevărul!
Autor: ion
daca toti inghit galustele puse la dispozitie de cosereanu si musat,inseamna ca cei din fruntea judetului prin cj ,prefectura,politie,parchet,raman oare inselati,rusine , rusine.ce nu pot fi inlocuiti.la spitalul judetean cum a fost pus un...in loc de doctor.
Autor: Cucorani
Poate ne lamureste Cosereanu ce cauta cu Cristian Achitei la Cucorani intr-o sambata seara, ambii biiiiiine facuti? Asa isi pregateste salvarea de la demitere?

Autor: DIN IPOTESTI
codreanu si ceilalti sint nite canalii .eu nu zic ca nu or fi greseli ,DAR SE POT VERFICA SI REMEDIA DAR TOT CE ESTE ACOLO SINT RECLAMATIILE UNOR SALARIATI (VEZI VICOL UN NIMENI ADUS DE PE DRUMURI CIND NU AVEA SERVICI SI NICI UNDE SA LOCUIASCA SI CEI DIN CONDUCERE IAU AJUTATIN TOATE FORMELE POSIBILE ).CODREANU A VRUT SA FACA SI EL O AFACERE PERSONALA LA MEMORIAL SI NU A REUSIT SI DIN FIRE ESTE O PERSOANA RAZBUNATOARE ,IAR ACHITEI SI TIBULEAC VOR SAL SCHIMBE PE COSEREANU ,SAL PUNA PE GELU DORIAN SAU ALECSA CA DOAR LA COMANDA LOR SA CREAT SI FINANTAT CU BANI DIN BUGET REVISTA LUI GELU DORIA . SI NE PLINGEM CA NU AVEM BANI PT PROTECTIA COPILULUI
Autor: Flit
Mama,mama ce se tem Cosereanu si gasca lui sa nu le fuga presul de sub picioare si sa nu piarda cumva mosia pe care exploatat-o fara nici o grija ani intregi batindu-si joc de toata lumea, furind ca-n codru si facind pe mieluselul! Bravo, dom Codreanu,daca duci la bun sfirsit aceasta treaba complicata te vei spala de toate pacatele si vei ramine cu ceva bun in mintea oamenilor.Nu te lasa intimidat de oameni care nu sunt cu nimic mai culti sau mai pregatiti decit dta,dar in schimb sunt mai corupti.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog