Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6485 lei
1 USD = 4.0861 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 65261472
Consilierii judeţeni botoşăneni nu s-au lăsat fraieriţi de suceveanul Flutur

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: intrebare
intre ,,fluturul,, de BT si cel de SV ce relatie este, in afara de firul portocaliu care ii uneste?
Autor: fluturolog
Fluturii aparţin arborelui evoluţionist al moliilor. Originea lor a fost stabilită în peioada cretacică, care s-a încheiat în urmă cu 65 de milioane de ani.Din păcate, există o arhivă foarte limitată de fosile. Cea mai veche fosilă este a unui posibil fluture skipper din Suceava. Unul dintre cele mai frumos conservate exemplare este din Botoşani.
Autor: raspuns
Legatura familiala este ca sunt veri. Legatura de partid se cunoaste - portocalii - noi aducem banii de la Uniunea Europeana!?
Autor: blackman
@ intrebare

Cei doi "fluturi" sunt verisori.

Cei de la CJ mai bine si-ar pune problema infrastructurii judetului. Din Botosani efectiv nu se poate iesi, pentru ca drumurile sunt distruse iar CFR-ul... Modernizarea aeroportului Salcea, coroborata cu refacerea caii rutiere, ar dechide, cat de cat, o poarta da acces. Daca nu ma insel, drumul BT-SV a fost poreclit E 583 si, mai devreme sau mai tarziu, va fi modernizat.

Autor: yyyyyyyyy
Ce usor vroiau verii sa-si imparta bugetul nostru .......ce usor se dau banii platiti din impozitele noastre si nimeni nu raspunde ,,,,,,,ce usor asi bat joc de un oras intreg ,dar pana cand ???????????
Autor: Intrebare...retorica
Ce vom face daca din punct de vedere administrativ vom fi alipiti de Suceava ca regiune ???
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!