Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123281955
Bugetarii au primit, în 2009, stimulente de 1,1 miliarde de lei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Bugetarii aceştia pentru care se face atâta gălăgie, nu lucrează toţi în acelaşi domeniu! Ca atare nici stimulentele nu merg către toţi bugetarii sau nu merg în aceeaşi cantitate! Pentru corecta informare a "poporului", eu aş fi procedat altfel. Împărţeam, după datele existente, bugetarii în două categorii: bugetarii care ocupă posturile fiind numiţi politic şi ceilalţi, bugetarii care se află, prin natura funcţiilor, în slujba cetătenilor, funcţia fiind, de fapt, meserie. S-ar fi putut vedea că în prima categorie sunt mai puţini dar primesc sume fabuloase, iar celor din a doua categorie li se dă ce rămâne la fundul sacului. Dacă mai rămâne! Dacă nu, ei, şi numai ei, trebuie să înţeleagă faptul că în România este criză!!! Cu nişte bişniţari ordinari şi cu nişte potăi veşnic flămânde la conducere...
Autor: Cetatean
Da la finante exista un program informatic care calculează penalitati pentru nevirarea la termen a obligatiilor. Se trimit somatii si agentii vin si platesc, iar finantistii nu au nici un aport caci nu este un venit suplimentar nedeclarat si nici nu este din confiscari. Din confiscari sau venituri nedeclarate sumele sunt modice. Din acele calcule isi trag finantistii, cei de la casa de pensii si cei de la sanatate 15% ca si cum ar fi descoperit ei aceste venituri. Asa s-a ajuns ca unii directori sa ia cite trei salarii luanr din stimulente iar la fine de an 2009 o familie din finante sa aiba venituri din salarii si stimulente peste 2,5 miliarde lei vechi.
Autor: ueeu
exact sa le ia stimulentele celor care au primit nu sa amestece la gramada stil base ca sa nu se inteleaga nimic si lumea sa aiba impresia ca bugetarii sug sangele poporului, cand de fapt camarila politica face asta, daxca mai punem cele 13 miliarde euro aruncati chipurile pe ,,reabilitari de drumuri si alte fonduri suplimentate de la buget pt servicii fara eficienta nu mai trebuia facut acest scandal si isterizata opinia publica , dar cine sa auda un alt dictator care ne prosteste in continuare si maine poimaine va iesi sa ne mai dea o suta l salariu?
Autor: un cetatean
Bugetarii PDLau primit in 2009........si primesc si v-or primi incontinuare stimulente.la ISJ BOTOSANI sa aprobat cei 25%...de merit,stiti cine i-au primit?toti directorii PDLdin scoli cu recomandari de la primarii de aceeas culoare.Daca doriti verificati si-i veti gasi pe toti consilieri portocalii
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog