Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123137378
Au venit banii pentru sinistraţi. Începe părăduirea lor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: hotii in Candesti
Cazuri similare de case care se construiesc pe locul unor case parasite care au fost declarate inundate,se gasesc si in Candesti.Deasemani au fost declarati ca si sinistrati persoane care nici balti de la ploi nu au avut in curte:vezi cazul lui Andriuc Petru,care nu s-a multumit ca se construiesc casele fratilor sai ci s-a strecurat pe listele celor afectati.Aceste marlanii si altele sunt puse la cale de marele arhitect dorin morosanu,fost primar si actual consilier,care daca ii spui in fata e posibil sa te alegi cu echimoze.Va rugam tratati problema la fata locului.
Autor: [email protected]
Buna ziua!

RUSINE< RUSINE, RUSINE, INVATAMANTULUI BOTOSANEAN CA ACCEPTA ASEMENEA OAMENI IN SISTEM.

Doamna bibliotecara de la Liceul de Stiinte ale Naturii sta zilnic la cafea, sau pe messenger cu diversi barbati...vine cand vrea, pleaca cand vrea....

O zi are proces la Suceva, o zi are examen la Spiru Haret....si mai e si foarte nemultumita de salariu...

Directorul e "bou si prost"...secretara a dat 1000 de euro la inspectorul scolar general si 1000 de euro la director si a ajuns din casbica...secretara si multe, multe afrimatii pe care le face in tot orasul si catre sora ei care e contabil la un liceu in Suceva.....

...UN POST DE SECRETARA 1000 de euro....suna incendiar!!!

O zi buna!

Autor: draguseni
SA VEDETI LA DRAGUSENI CUM SE IMPART POMENILE.OAMENI CU PRETENTII AU CARAT PATURI SI COVOARE.FARA SA LE PESE CA II VEDE TOATA LUMEA. AU AJUNS SA SE COMPORTE CA PE MOSIA LOR.TREBUIA SA TRIMITA AJUTOARELE DIRECT ACASA LA ANGAJATII PRIMARIEI.

SA MUNCEASCA EI ATAT PANA IMPART POMENILE........NU AVETI PIC DE MILA.

Autor: CETATEAN
SUNTETI ZIARISTI. STITI CAND SE TRIMIT AJUTOARE INTR-O LOCALIATE. DE CE NU VA DUCETI ATUNCI, ACOLO? LA ORE TARZII, CA ATUNCI IMPARTE POMANA.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog