Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123147634
Nova Apaserv pune la cale un mare jaf asupra noastră

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: moş ene
Trăim într-un stat mafiot, va fi şi mai rău, imbecilii ăştia ne transformă încet, încet în sclavi, cei de la kk kalor ne impun să plătim o căldură iluzorie care numai în capul lor de hoţi se regăseşte, ei fac profit folosind ţeava mea şi spaţiul meu dar tot eu trebuie să pătesc, jegoşii ăştia de la apă tot îi dau cu pierderile de la subsol parcă la subsol s-ar pierde tone de apă, pentru câteva subsoluri în care se mai pierde ceva apă datorită unor instalaţii prost lucrate tot de cei de la rage apa s-a găsit motivul pentru a ne buzunări. Hoţilor! vin alegerile, după care s-ar putea să o luaţi la sănătoasa să vă ascundeţi ca şobolanii, că de plătit pentru fărădelegile voastre ve-ţi plăti.
Autor: OM
Mi se pare că tot inteligenţii ăştia au pus pe chituci vechea societate de furnizare a apei! Au furat de acolo tot ce se putea fura (au avut şi aprobările necesare pentru că e "criză" şi în sfere mai sus puse!) şi acum, hulpavi şi parşivi cum îi ştie toată lumea, şi-au ascuţit colţii şi încep o nouă prăduire de proporţii! Îi doare pe ei şi pe cei care-i susţin de plătitori la vreo 19,39 m în faţă sau în spate! Conducătorii noii "societăţi" au primit dispoziţie de la partid să se prezinte cu teşchereaua burduşită pentru că se apropie funia de par! Nu mai este mult până departe şi poate vor scăpa românii de lăcustele astea!
Autor: misa
e ceva normal pentru ca vecinii se fura intre ei
Autor: Petrolistul
Din nefericire schimbarea palariei sau a pozitiei pe cap nu inseamna si schimbare de fond.

Cauza principala, datorita careia activitatea din unele - majoritatea - societati cu capital de stat - din toata tara - nu este eficace si mai ales eficienta, este lipsa de profesionism, a celor desemnati sa conduca.

Confuzia ca un licentiat in orice domeniu este bun sa conduca - daca este agreat de cel ce are dreptul sa-l desemneze - tine de incapacitatea sistemului de a se schimba/a fi schimbat si mai ales de mentalitatea si incapacitatea factorilor responsabili - majoritatea iresponsabili sau cu interese - de numiri.

Nu oricine are/poate avea calitatile si cunostintele necesare pentru a conduce. Conducerea este o arta iar arta conducerii se numeste MANAGEMENT. MANACEMENTUL/conducerea trebuie sa apartina managerului - profesie liberala - atestat/ licentiat si mai ales competent. Competenta este data de ce a facut nu de... ce o sa faca.

Un manager trebuie sa aiba si discernamant.

Autor: observatorul
La contorul de bloc se poate face din start un reglaj care sa indice un consum mai mare decat cel real.Cum vor avea cetatenii certitudinea ca acel contor inregistreaza corect,atata timp cat verificarea metrologica o face tot Apa Serv?Justificarea faptului ca se fura apa,nu ma priveste pe mine ca si consumator.Ce trebuie sa le pazesc eu reteua?Trebuie sa fac eu anchete cine si cat fura?Atunci ce rol mai au contoarele de apartament?Contoarele fiind aparate de masura agreate de Apa Serv si verificate tot de ei(la verificare pot regla aparatele sa inregistreze in plus si nu va sti nimeni)ar trbui sa fie indicatorii dupa care sa se faca plata.Ce daca hotii fura benzina din conducta,la pompa se pune pretul functie de cat s-a furat intr-o zi sau alta?
Autor: cetatean onest pentru misa
Ei bine, daca tot stii tu atat de bine ca vecinii se fura intre ei (desi furtul e fapta penala, n-am vazut inca pe nimeni din vecinii mei sa dea cu subsemnatul pe la politie), eu, personal, declar cinstit ca de acum inainte voi face la fel ca toti vecinii... desi ar trebui sa ma documentez inainte despre metodele de furat, pentru ca nu le stiu si nu le-am aplicat niciodata. Dar pentru toate exista un inceput. Nu merita in tara asta de kkt sa fii cinstit, asa ca... sa se fure, primim, dar s-o stim si noi!
Autor: bucur
daca fostul presedinte Contac a reusit dupa lupte "pe viata si pe moarte" sa introduca facturarea pe baza contoarelor de apartamente, asta in 2003, cand el a atentionat asupra faptului ca hotii actuali intentioneaza recuperarea furturilor de apa din facturile botosanenilor, au sarit toti "democratii actuali", cu experienta in furturi, sa spuna ca Contac nu are dreptate, ei acu se vede clar cine si ce a urmarit la carma judetului. Nu sunt membru de partid, nu simpatizez cu nimeni, insa ULEIUL TREBUIE SA SE DESPARTA DE APA, O DATA PENTRU TOTDEAUNA. Pana sa se poata schimba ceva, daca se doreste, urez cozilor de topor "sa traiasca bine" cu actualii hotomani. Exemplele de proasta gestionare si hotie cu cei de acum, pot continua si pe alte subiecte sensibile. Insa e greu sa se recunoasca adevarul de cei care au gresit sau poate nu gandesc.
Autor: cineva pentru ultimul comentariu
vezi daca vecinul de linga tine are masina de spalat legatdupa apometru;
Autor: alex
Cred ca cel mai corect ar fi, sa-i dam in judecata toti consumatori. Niste idioti, solutii idioate!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog