Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123147555
Se caută vinovatul în cazul revoltei profesorilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cetatean
Poate se duce comisia si pe centrele bugetare Roma, Rachiti, Curtesti, Gorbanesti, Leroda sa vada ca pe la ceste centre sunt contabili cu 1/2 norma, nu au evidenta contabila, dar au luat salarii. Este un contabil care are o norma şi jumatate la trei centre ? Cum face servici caci in 8 ore trebuie sa fie la cel putin doua centre? L-a angajat conducerea portocalie a inspectoratului scolar? Iata un subiect de presa.
Autor: yyyyyy
Vinovati in cazul revoltelor ,santeti voi capuselor pentruca din cauza voastra lumea sufera de saracie lucie!Si ce ati vrea sa faca saracul Roman??????Sa stea in casele lor si sa accepte toate hotiile pe care le face actualul guvern?????Acest guvern trebuie sa plece pentruca nu mai reprezinta interesele cetatenilor acestei tari ci Basescu cu intreg guvernul reprezintya interesele Americanilor ,strainilor care ofera mai mult,ei reprezinta doar interesele lor de gasca siatat si nimic mai mult!!!Cu totii santeti niste JEFUITORI impotriva neamului Romanesc si pentru asta probabil veti fi cu totii judecati de catre POPOR pentru GENOCID impotriva propriului Popor .Nici pe timpul Inchizitiilor si sclaviei nu se intamplau atat de multe abuzuri cum se intampla acum.Santem tara cea mai jefuita la drumul mare si de cine creedeti???tocmai de acei care ar trebui sa o conduca spre un trai mai bun.
Autor: ueeu
oricum , nu va multumi pe nimeni gasirea vreunui vinovat, atata vreme cat primarul a fost gasit de curtea de conturi cu bani dati la salar pt el si viceprimari ilegal, lucru pe careil contesta i , daca va avea castig de cauza cum mai poti explica profesorilor ca hotararile lor judecatoresti nu e normal sa fie puse in aplicare?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog