Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123213235
Consilierii judeţeni ai USL fituiesc banii bugetului pe un moft

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Un cetatean
Pentru Diaconu,Flutur si toata gasca PDL,6 miliarde de lei vechi pentru organizarea referendumului sunt multi,si pentru noi 200 miliarde de lei,cheltuiti de Diaconu aiurea la Termica,din banii nostri,sunt foarte multi.Nu mai vorbim de cei peste 2000 de miliarde lei imprumutate de D-l Flutur pentru lucrari de cea mai proasta calitate,ce rezista cel mult un an,nu sunt multi ?

Parerea cetatenilor acestui judet pentru conducatorii PDL nu conteaza, ci numai ei au dreptul la “judecati de valoare”,ei au dreptul sa-si bata joc de banul public,ei au dreptul sa fure ca-n codru din banul public.,Rusine sa le fie !

Autor: Tralala pt. Ceratean
La Termica sunt bani europeni si guvernamentali si este o investitie pentru tot Botosaniul si nu numai pentru USL. Ce are bugetul primariei cu cel al judetului? In capoulk tau este un talmes-balmes.
Autor: un cetatean
Domnii astea uslisti au cam intrat in panica datorita...cresterii in sondaje!!! De ce ne trebuie patru consilii judetene, patru prefectii, patru sefi si sefuleti si n-ar fi suficient ca majoritatea problemelor sa se rezolve aproape de cetatean, la nivelul administratiei publice locale?!?! Referendum

- doar o cheltuire de bani pentru moftul unora care se dau mari aparatori ai intereselor... ,,celor multi,,

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog