Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67780856
Moftul directorului Dreţcanu costă bani publici

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
În cazul în care se vor constata-dacă se va hrentui cineva să facă vreo anchetă-ilegalităţi, directorul trebuie să plece. Dar nu acasă!
Autor: MIHAI
DACA I-A CHEMAT PE CEI PENSIONATI DE DOAMNA CU MITA PENTRU PENSII NEJUSTIFICATE E OK. SA VEDETI CE ECONOMII SE VOR FACE LA BUGET. TOATE PENSIILE DATE PE MITA TREBUIESC RECUPERATE DE LA PERSOANELE VINOVATE.
Autor: contribuabil
Moft de politician de doi lei ajuns, din greseala, pe un scaun de conducere. Suntem curiosi cine cui va imputa suma de care e vorba!?
Autor: pensionar
ce se intampla de fapt acolo,dle.Dodita? Sa nu plece vreo reclamatie si la adresa dumneavoastra? Ati stiut de toate si ati tacut din gura? Care-i adevarul?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!