Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6890 lei
1 USD = 4.1126 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66217026
Botoşani: Poporănii lui Dan Diaconescu acţionează în forţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
"prostiti poporul cu televizorul"
Autor: un taran
Dar de Flamanzi de ce nu amintiti nimic?Si aici este un candidat redutabil-Timon Lipciuc,om gospodar,patron care a creeat multe locuri de munca,un tip onest "facut" pentru politica care va cistiga primaria Flamanzi.A fost la D.D. in direct si a promis" multe" flamanzenilor.
Autor: unu'
Propun ca tuturor candidatilor lui Diaconescu sa le faceti cate un bust impletit din nuiele,asta asa ca sa-i recunoastem mai usor.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!