Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.7081 lei
1 USD = 4.1377 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66344619
Botoşani: Zilele oraşului întâmpinate într-o atmosferă de scandal

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Două secături.
Autor: Pensionar
Am o problemă cu iluminatul stradal în zona bisericii Duminica Mare. Noaptea nu este lumină dar este la ţigani în parc. M-am dus la sfat la primar dar n-a vrut să mă primească în audienţă. Mă poartă de jumătate de an pe drumuri şi numai nu pot să intru la el.
Autor: ioan
Si va este ciuda ca biserica este bine organizata? Cat despre problema cu moastele, de ce jigniti pe cei ce cred in invatatura bisericii (chiar daca ar fi numai unul. Aici nu veniti cu sloganuri invechitesi comunistoide, eu ma refer la cuvintele spuse despre crestinii ce se inchina la moaste. Nu va mai credeti superior lor ca istoria a dovedit cat de inferiori sunt ateii.
Autor: Pt. Ioan
PPărinte, sunt mai credincios decât crezi dar nu sunt deloc religios pentru că religia a devenit un mijloc care s-a interpus între om şi credinţa sa cu scopul de a se îmbogăţi o şleahtă de şarlatani în sutană şi a obţine putere şi dominaţie asupra credincioşilor. . Au spus-o mai mulţi mari duhovnici, n-o spun eu. Apoi, când ţi-ai tras o casă parohială de lux şi o curte imensă în Botoşani, ţi-ai pierdut dreptul să-i judeci pe alţii sub aspect etic şi moral.
Autor: Intrebare
Stie cineva vreun preot sarac?
Autor: Gheorghe pt. Ioan
Dacă Ioan este cu adevărat preot, ar trebui să-i îndemne pe oameni la muncă, aşa cum se scrie şi în material şi nu să aştepte să le cadă para mălăiaţă. Va avea şpi el mai mulţi bani şi credincioşii vor trăi mai bine şi-.i vor mulţumi lui Dumnezeu.
Autor: Ateu sărac
Ateii sunt săraci iar preoţii bogaţi dar era nevoie de ateism ca să se poată remaca religia, nu credinţa. Şi ateismul este o credinţă, dar opusă celei în divinitate. Universul este dualist. Totul este pozitiv şi negativ. Preoţii au momit credincioşii cu Raiul apoi şi-au dat seama că nu-i suficient şi i-au înspăimântat cu Iadul. Filozofii antici, care nu cunoşteau creltinismul şi nici nu tratau credinţa ca formă a raţiunii umane au explicat mai bine raportul zeu-om.Ei nu erau otrăviţi de doctrine teologice false.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!