Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6975 lei
1 USD = 4.1192 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66280881
Editorial Botoşani: Misterele acţiunii popeşti a protopopului Leonte

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dorohoian de Spania
se vede treaba ca e o actiune la nivel national,ca au ajuns si prin catunele din jurul dorohoiului.Sa vezi ce sar babele sa semneze cand aud ce se poate intampla,si vin fiecare cu explicatii care mai de care mai apocaliptice.Tare prosti mai sunt unii !Chiar politicienii nostri au adoptat legi impotriva celor europene (a se vedea aprovizionarea numai cu produse din RO a supermagazinelor,homosexualii si altele)Pierd timpul redactand si aproband asa ceva apoi sa vina Curtea C sa le spuna ca nu se poate.Tara bananiera.E o vorba...suntem ceea ce mancam si traim dupa cum votam
Autor: Toma Cozma
\"dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora\". Dar nu are! :)
Autor: Bily Boy
Homosexualitatea şi lesbianismul sunt plăcviri rezervate preoţilor catolici şi călugărilor, călugăriţelor din mănăstirile ortodoxe. De aceea ambele Biserici, Vaticanul şi cea Ortodoxă, luptă ca aceste plăceri să fie numai a lor nu şi a oamenilor de rând. Amin!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!