Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67042875
Botoşani: Ce se ascunde în spatele unor voturi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un alegator
Arosoaie a pierdut datorita arogantei sale, nu a fost votat nici de Teiosanu pe care la incoronat ca cetatean de onoare. Sa se duca la pensie ca a stat destul si nu a facut nimic, in cele tri mandate.
Autor: Marin
Ingerul salvator a lui Arosoaie, Costel Nazare nu a mai trimis camioanele cu zahai, ulei faina, cartofi........asa ca nu a avut sansa sa mai castige un mandat. De aceasta data au fost directionate catre Havarna si Mileanca, unde interesele au fost mai mari.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!