Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Vineri: 11 August 2017

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6562 lei
1 USD = 3.9954 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 61974262
Editorial Răbdarea are limite, dar nu la români

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cocosatul
vorbe goale, in ziua de azi toti ling mana celor in functie doar le pica si lor niste faramituri ,credeti ca daca iese cineva in fata si spune se rezolva ceva ,NU .din contra persoana respectiva va fi privita GICA CONTRA si asuprita mai departe. asta-i legea mosierilor cu functii ,asa a fost si asa va ramane ,boii cu jugul si boierii cu chiolhanul,priviti in toate primariile ce salarii si-au facut nesimtitii, un consilier pentru 2 ore de sedinta in care doarme si habar nu are ce voteaza primeste indemnizatie lunara mai mare decat o pensie de CAP, unde-i DREPTATEA!!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!