Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123147968
Secretarul de stat Botămoiu a pus cruce cercetării ştiinţifice de la Popăuţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un fost salariat
Actualii sefi ai guvernarii botosanene Federovici, Macaleti , LOzneanu Daniela,.... vor pune capat statiunii, abea acum totul va fi vandut, acesta este un interes major de foarte mult timp.
Autor: ueeu
cecercetare stiintifica sa se mai faca la popouti daca singurul cercetator adevarat a fost inconjurat de o haita de lupi care intai izoleaza prada si apoi o sfasie
Autor: Onişor
Domnule Rotundu, cum de nu aţi aflat că Nevchifor şi-a tras amantă tânără? Merge cu ea peste tot prin ţară. Nevasta lui Nechifor are parte de pumni şi uneori doarme pe afară. Fiica lui Nechifor şi-a luat lumea în cap şi a părăsit familia. Amnanta este mai tânîrî va fiica sa iar părinţii amantei lucrează tot la Popăuţi şi fură în parte cu Nechifor. Verificaţi şi veţi afla că totul este adevărat.,
Autor: Marinica
Onisor esti bine informat. Da, are amanta si o dezmiarda \"puta mica si incapatoare\". Fata a avut prieten la Costesti dar cand a afkat ca se da in barci cu Nechifor a parasit-o.
Autor: Gillβertini
Botănoiu şi Trufin au \"pupat Piaţa Idepedenţei\" la Iaşi cu urâtania Nechifor. Trei actori lamentabili într-o scenă bufă în cel mai prozaic stil. Kkademicieni notorii ! La potlogarul Trufin mă aşteptam la aşa ceva, fiind arhetipul politrucului venal ordinar. Mă dezamăgeşte însă Botănoiu, care, încă din 2012, se declară duşmanul înverşunat al grăjdarului Nechifor. Cavernicolul Nechifor i-a pus şi lui Botănoiu tainul în opalcă. „Trădare, trădare, dar s-o ştim şi noi” !!! Ce caracter labil ! Penibil ! Sigur
Autor: [email protected]
Frumoasa cercertare la Statiunea Popauti.De cind a intrat borfasul in Statiune numai furturi de animale coruptie la nivel mare si nimeni nu se autosesizeaza.sau vin si dau dreptate acestui impostor NICHIFOR !Dle Ministru DAIA ia masurile rapide cu acest BANDIT !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog