Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67069855
Savin Bădic se războieşte cu directorul AJOFM Teodor Dimitriu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Rusinos
Este rusinos pentru un partid ca PSD sa tina in functie de atatia ani un betivan notoriu, unul care este sub influenta bauturilor alcoolice de la 9 dimineata si care incearca mereu sa isi mascheze damful de alcool pe care il raspandeste mestecand guma, jenant, extrem de jenant.
Autor: ueeu
si eu cred ca va fi bun de plata ,badic, chiar daca are dreptate pt ca ticalosii psdului nu se lasa niciodata chiar daca e evident ca nu au dreptate au impresia ca legea sunt ei, cat despre un personaj ca dimitriu nici nu mai ai ce comenta , omul e sub orice critica, nu e promovat inca la nivel national de catre psd , nui nimic si la nivel local sunt posturi din care poate ,,servi,, cu abnegatie partidul si pe iubitul conducator indiferent cine e acela ca la pupat funduri se pare ca nu are greata
Autor: Bebe
Dimitriu are dreptate. El nu poate accepta ca PSD să fie furat din banii publici ce li se cuvin doar oamenilor partidului.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!