Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67853378
Bloomberg: Apogeul creşterii economiei în România, Ungaria, Polonia şi Cehia s-a încheiat.

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
daca la indicele robor cand era la cel mai mic nivel era clar ca nu poate merge decat in sus, asa si la cresterea economica , dupa ce s-au scremut guvernantii sa o ridice in sus artificial(prin cresteri de salarii fara sustinere economica si stimularea consumului) de acum nu va mai merge decat in jos, cei cu venituri mari vor incepe sa gafaie , iar cei cu venituri mici vor agoniza pur si simplu , multumim tov infractori-dragnea-valcov +slugoii- ce ,,lucrati in folosul comunitatii,, unii chiar de 20 de ani(sictir tov livache, nici asta nu stii nici ce inseamna sa lucrezi in folosulcomuitatii, care nu e acelasilucru cu a fura in interes personal fiind platit baban de la buget )
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!