Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67047269
Bâlbă a reorganizat OCPI după nevoile firmei neveste-si (IV)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bombonel
Asa e toate afacerile se fac la un sprit mai ales in timpul serviciului. La toate institutiile in care in frunte sunt pusi PSD-isti e cam la fel. Sa incercati si la DSP unde cumatru Lusneac lucreaza si nu da cu zilele pe la serviciu dar il gasiti la Bellvedere zilnic probabil discutand diverse cu cei de teapa lui.

Autor: xxxx
Ar fi bine sa investigati si la Directia Sanitara caci o sa vedeti acolo telenovela, mai ales cu fantanile din judet efectuate pe bani europeni care nu functioneaza si si cheia succesului a fost acel cumatru Lusneac prieten de afaceri cu actualul interimar de la directie.

Sunt multe de scos la iveala la aceasta institutie dar o sa vina si timpul ei.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!