Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67047092
Cum preotul Holba, ctitor a trei biserici, a fost aruncat în stradă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
asa patesti cind nu gindesti.Valabibil pentru cei ce nu au copii sa faca un act testamentar in care sa se mosteneasca unul pe celalalt,fara acest act mostenesc nepotii din parte primului decedat 25%,iar in ziua de astazi totul se termina cind e vorba de bani.
Autor: [email protected]

Nu merita părintele Fănică un asemenea tratament din partea unor rude.

Nu se găseşte nimeni din banca autorităţilor care să-i apere drepturile. Nu Poliţia!

Autor: ioan aniculaese
Eroare ! Cumparatorul casei preotului nu sunt eu .

Autor: Anonim
Protopopul leonte,impreuna cu altii ca ei,ca notată rata anitei,mai sint notariat de aceeasi calitate in bt care au facut mult rau unor familii de oameni obisnuiti,si altor preoti tot pt a pune in functii progeniturile unora ce nu meritau,nu vor scapa impreuna cu acolitii lor de plata divina!chiar daca se cred smecheri,li se pare ca au totul la picioare....scara este de urcat,dar si de coborît....iar blestemele pot cădea pe copii,ne poti...pe cine le e mai drag...si neblestemati lacrimile celor nedreptatiti ii va arde!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!