Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123143168
Cu concursul administraţiei publice locale Pădurea a fost furată chiar de… poliţişti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Estefan DeMarco
Domnul reporter a facut un drum pana la Dersca si ca sa-si scoata benzina scrie de vreo saptamana tot felul de articole in care se gasesc tot felul de afirmatii, unele de domeniul SF-ului...
Autor: Estefan DeMarco
...mai bine s-ar documenta si ar scrie despre cei care fura padurea in momentul de fata si sub protectia cui fac acest lucru?! Mai grav baietzii nemaiavand ce fura la Dersca au trecut la furat padurea din Ucraina...Ucraina, pamant romanesc! :)Hai integrare!
Autor: Leonteş
DeMarco, cred că eşti din tabăra acestor escroci. Timp de o săptămână cei de la Jurnalul au bătut străzile din Dersca şi au stat de vorbă cu zeci de persoane. A fost văzut şi directorul Rotundu. A sosit vremea ca mafia condusă de Bădrăgan să răspundă pentru faptele lor.
Autor: nex
Domnu' reporter numai de mafia adevarata din Dersca sa nu va luati ca e grav...
Autor: nex
tot pt. domnul reporter: de ce zice lumea ca nu va prea impacati cu apa plata?!
Autor: antrax
"De stim? s-ar bucura cel ce lumineaz? întunericul, nu cel care abandoneaz? corabia pe furtun?" :)asta-i tare frate! cine-i autorul? suna a psalm din Biblie!

PACE VOUA!

Autor: militzia
Vasile Badragan este cumnat cu Vasile Ungureanu. Acesta era prieten cu Mocanu, fost senator. Mocanu era prieten cu fostul prefect Balta. Fostul prefect Balta este nepotul adevaratei Mame Omida. Asa se explica sistemul mafiot din Dersca!

Mama Omida e veriga lipsa pe care dl. reporter a scapat-o din vedere!

Autor: costin -revin
Pentru "nex' şi "antrax" - vai de capul vostru, nu puteti fi decât din tagma hoţilor care şi-au bătut joc de comuna acesta frumoasa şi locuitorii ei vrednici. Nu va este rusine ca îi faceţi de râs pe ceilalţi în ţara asta ? Ati luat ce-i mai rau din democratia anarhica românescă şi occidentul putred unde, ca să nu slugăriţi, aţi luat gâtul altora şi aţi furat, făcând şi ţara de râs, ca ţiganii. LA BUG CU VOI, HOTILOR LAŞI !
Autor: ilie
<quote> Vasile Badragan este cumnat cu Vasile Ungureanu. Acesta era prieten cu Mocanu, fost senator. Mocanu era prieten cu fostul prefect Balta. Fostul prefect Balta este nepotul adevaratei Mame Omida. Asa se explica sistemul mafiot din Dersca! </quote>

confirm!

Autor: Costin
Revin cu părere de rău asupra paginilor ziarului unde pamântul şi pădurea din Dersca au fost furate ...ca-n codru în mod oficial de cei din primărie şi poliţie. În locul unor lucruri frumoase despre locurile de baştină, cei împrăştiaţi prin ţară aflăm cum ne sunt furaţi, purtaţi pe drumuri şi ameninţaţi părinţii care au sperat în dreptate. Derscani, fiţi alături de presă, este ultimul câine al democraţiei, nu lăsaţi ca mafioţii să-i pună iar botniţă!
Autor: Costin
Deasemenea, ajutaţi primarul - pe care-l ştiţi de bună credinţă - să facă lumină, chiar cu preţul unor renunţări sau reduceri a bunurilor revendicate, numai să se limpezească lucrurile până nu este prea târziu! Oameni buni, peste un an o să facă dreptate străinii...furându-vă şi ei, cum au făcut cu toată economia ţării cu complicitatea trădătorilor care cum se sfâşie între ei din lăcomie, nu de grija drepturilor noastre! Demascaţi jaful şi mâine va fi mai bine pentru toată lumea, îndreptând lucrurile!
Autor: palie
Vasile Badragan este cumnat cu Vasile Ungureanu. Acesta era prieten cu Mocanu, fost senator. Mocanu era prieten cu fostul prefect Balta.Fostul prefect Balta este sotul doamnei Balta.Clar?
Autor: militzia
respecte dom' Costin ca bine le mai ziceti! "solidaritate pt. adevar" a devenit titlu de articol. Trebuie sa va plateasca dom' director Rotundu drepturi de autor!
Autor: desteptul
numai tampenii scrieti ,altceva mai bun nu aveti ce face ?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog