Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125549
Muşamalizarea fraudelor la IŞJ şi profesorul răzvrătit

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: catalin
La inspectoratul scolar din Botosani stau niste escroci de ani de zile care ori nu vor sa se pensioneze ori trag cu dintii de scaun pentru a strange tot mai mult.Rusu de exemplu strange o avere considerabila la impartirea posturilor cand scoate la licitatie un post in oras sau intr-un sat mai apropiat.Altul mai gajiit care se plange ca este bolnav si nu poate vorbi sta si aduna de pe la toti ca rata la masina este mare. La invatatori totul este ok posturi sunt iar aceste variaza in functie de banii pa care ii ai in buzunar.
Autor: L.H
Astazi de Buna Vestire, ma bucur si il felicit pe D-l Prof. Maricel Trufin, persoana cu o deosebita cultura si tinuta morala, care dupa 35 de ani de munca, acum a fost nevoit sa de "o lectie deosebita".Va felicit si pe Dvs. Domnilor de la I.J Tribunalul Botosani pentru faptul ca Prof. Maricel Trufin si-a recastigat legal micile drepturi materiale. Atentie D-na Dir.Dragomir, D-na Jurist Simanschi si D-l Insp.Negrescu, Prof. Maricel Trufin ar fi putut cere si ceva daune morale in acest caz, care ar fi fost mai mari decat cele materiale. Fiti siguri ca din punct de vedere moral a castigat si ca trebuia/trbuie sa fie Director sau Inspector. Nu credeti? Elevii si parintii lor, multi profesori si oameni cu siguranta cred.

Il felicit si pe autorul articolului din ziar, care scrie foarte bine dar sa fie mai atent la corectare: Prof.Maricel Trufin nu Trofin cum apare in frazele finale.

Autor: Un parinte profesor
Acest domn Trufin face de ras invatamantul romanesc.Indivizi ca el trebuie dati afara din scoli .In general colectivele de profesori sunt linistite si se feresc de teama unui scandal de astfel de nebuni care se tin numai de procese si reclamatii.Ar trebui ca examenul psihologic sa fie mult mai serios.In felul acesta s-ar starpi sleata de nebuni care se tin de barfe in loc de munca.In mai multe scoli botosanene domina o atmosfera de stres din cauza "tatelor"din invatamant.Ideea care le guverneaza rautatea si prostia este:daca eu nu am capra de ce vecinul sa aiba. In general sunt barfiti profesorii cu rezultate scolare deosebite,cu pasiune pentru meserie de catre lichelele invatamantului.Speram ca dupa intrarea in Uniune acestia sa fie dati afara din scoli.Copii nostri au dreptul la educatie si nu au nevoie de astfel de procesomani
Autor: Un dorohoian din ...Dorohoi
Cacialmale.Luate pe rand: Trufin e un profesor bun, dar un om rau care l-a infundat si pe cumnatul lui, pentru ca este condus de nevasta-sa.Simanschi e o non-jurista care nu a castigat nici un proces de cand e jurista, Negrescu e prost sfatuit de niste <specialisti> care-l vor pierdut, Catalin _ care crede ca Rusu se imbogateste_ un cretin influientat, care nu cunoaste mersul problemelor, Rusu inspectorul incriminat-un slujbas comod pentru sefi-care fac ce vor bagandu-l in teava tunului, iar noi cititorii neavizati, niste <papaleti> care credem orice si ne bucuram de carcoteala.Adevarul e undeva la mijloc - ca de obicei - numai Rotundu ii mai da de capat / daca-si da staruinta.
Autor: nina
dorohoianul cretin e unul care a dat probabil bani pt uin post pt ca este prea prost sa obtina o nota de trecere la titularizare.Sau poate nevasta-sa a trecut pe la rusu?
Autor: catalin
dorohoianule esti un prost cu facultatea de sambata si duminica
Autor: Un elev
Ma bucur si il felicit pe domnul profesor Trufin pentru acest succes pe care l-a obtinut pana acum si sper sa mearga inainte ca sa-si castige toate drepturile de care a fost privat.

Comentariul "parintelui profesor" ar fi fost bine daca ar fi venit numai de la un parinte, caci atunci s-ar fi putut explica multimea greselilor de gramatica, ortografie, punctuatie (virgula lipseste cu desavarsire, acolo unde ar trebui sa fie). Pana si STILUL lasa mult de dorit!!!Domnule/Doamna "parinte profesor", cu un astfel de comentariu, mi-ar fi rusine sa vorbesc despre competenta didactica la nivel european! Cand vom fi in UE, profesori ca domnul Trufin se vor bucura de admiratia si respectul nostru, al elevilor! Domnul prof. Trufin are tinuta morala, cultura vasta si talentul didactic pe care dvs. nu le veti putea avea niciodata, indiferent cat de mult v-ati stradui!

Autor: D@LyN
Cine nu vede sa vada...degeaba...sistemul e tot invechit si fara rezultate...suntem "fruntasi" la teorie, dar la practica suntem ZERO...si asta o zic din propria experienta deoarece sunt elev in clasa a X-a. Toti ne plangem ca nu e bine si nimeni nu face nimic.
Autor: Doina S
Domnilor care ati scris articolul, se vede de la o posta ca tineti cu CRETINUL de Trufin .Cred ca sunteti si voi ca el, altfel nu ati da numai comentariile favorabile lui.In fiecare scoala sunt profesori care nu au dirigentie si nu mai dau directorii in judecata.Probabil nu sunt asa de TAMPITI ca acest Trufin.
Autor: ALT CATALIN...
Jenanta interventia celui care se ascunde sub pseudonimul "un parinte profesor"... Preacucernicia voastra, la scoala la care predati sunt atat de multe probleme incat nu ar trebui sa va ocupati de ale altora... Hmmmm.... Cat de inrait pate fi "un parinte profesor" daca a ajuns in postul Pastelui sa ceara eliminarea din invatamant a unui cadru didactic cu rezultate remarcabile???? La comanda cui a scris oare (atat de prost)???

Cat despre afirmatiile celorlalti cititori care au intervenit pe acest forum... va propun sa nu ne grabim sa "spanzuram" un inspector sau altul, eu sper ca am trecut de respectiva "etapa istorica"... Va propun sa asteptam dezvaluirile profesorului Trufin si discutam dupa. Poate ne va spune cate ceva nu depre Rusu (caruia nu stiu daca i se pot reprosa chiar atat de multe), ci despre "nemuritorul Vilhem", "perenul Bilocopediuc", despre duduia inspector de biologie sau despre "eterna, fascinanta si mereu surprinzatoarea miss Vasiliu".

Autor: Tata de scolar
Daca Directoarea nu a respectat legislatia este buna de plata. Nu este corect sa se plateasca cu banul public incompetenta personala a cuiva. Daca organismul colectiv ce judeca oportunitatea acordarii orelor de dirigentie a fost "pentru" acordarea orelor, iar restul conditiilor legale au fost indeplinite, Directoarea a facut si un abuz, prin ingnorarea legii-hotararea respectiva.

Daca insa colegii nu i-au acordat dlui Trufin dreptul la aceste ore, pentru ca este o prezenta nociva ca educator, dl Trufin poate sa plece la plimbare, nici eu nu mi-as da copilul pe mana lui. Din cate stim noi, el a luat deseori pozitia lui Gica. Gica-contra, inflexibil si revoltat. Or, copii trebuie sa invete flexibilitatea cu limite rational-morale ce duce la constructivism, tolerarea si a greselii celuilalt, nu "dreptatea talibanului".

Autor: ecatilinus
Nu stiu ce pacate are sau nu are acest Trufin, dar este clar ca invatamantul romanesc are nevoie de cat mai multi "Gica - contra". Altminteri se va scufunda in mlastina "linistii" (de care pomenea "parintele profesor" in jalnica sa interventie). Iar mlastina linistii inseamna pentru invatamant perpetuarea impotentei (asta e cuvantul) de a educa noi generatii, impotenta care se manifesta deja de cativa anisori. Iar recentele violente din scoli, filmuletele cu eleve in pozitii nu indecente ci obscene, filmuletele cu elevi agresand profesori, numarul elevilor care fumeaza si beau in crasmele de langa scoli, lacomia unor directori care nu se mai satura de strans fel de fel de "fonduri" etc confirma cele spuse de mine.
Autor: Catalin.C.
Din cate stim ,sigur domnul Trufin da permanent in judecata pe cineva ,asa ca domnilor care-l admirati si aparati, va doresc sa-l aveti in scoala dumneavoastra macar doua saptamani si apoi mai discutam.Este bolnav psihic si el si sotia lui.Si daca tot apelati la credina, sper ca bunul Dumnezeu sa-l linisteasca si pe el si pe alte lichele ca el care in loc sa se ocupe de elevi se tin de magarii .Ma rog ca Dumnezeu sa le dea griji,si astfel se vor linisti.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog