Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 6 Aprilie 2006

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6677 lei
1 USD = 4.0341 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 63820584
Aroganţă transideologică Muşcătură politică la Gorbăneşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: DAN
SA SE APUCE DE CURATENIE , SA DECOLMATEZE SANTURILE NU SA FACA POLITICA.
Autor: DosareleChiX
Comuna Gorbanesti din cate stiu eu, nu este una inundabila (cel putin satul cu acest nume). Nu stiu de ce atunci cand li se cere sa-si faca treaba primarii invoca cu totii "lucraturi" si alte chestii. Cei de la mediu isi fac treaba pe buna dreptate, caci in atributiile lor intra hidrologia, din cate stiu eu, caci denumirea completa a Ministerului este " a Mediului si Gospodaririi Apelor". Si d-nul "primare" ar trebui sa zica saru'mana ca nu a luat amenda, asa cum se face in sudul minunatei noastre patrii (puteti sa va documentati sa vedeti ce amenzi se dau incolo).

Si nu stiu cand o sa inteleaga primarii astia sa-si faca treaba, si la randul lor sa aplice sanctiuni administrative proprietarilor care prin lege sunt obligati sa-si realizeze santurile ce le imprejmuieste (partial/ total) proprietatile.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!