Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125085
Începând de astăzi Două evenimente mondene rup gura târgului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: o sufletista
pot veni si eu, o necunoscuta a urbei la sarbatoarea dumneavoastra? daca tot e vorba de suflet...
Autor: Pacatoasa
Dumnezeu să-i ierte, pe cei adormiţi, deci şi pe (MARIA)mama d-lui Manole.Să mă ierte Bunul Dumnezeu, dacă greşesc, dar aşa înţelege dl.Manole să cinstească memoria mamei lui?!dând mâncare şi băutură(bagă seu în carne grasă)tot la cei favorizaţi de "soartă"?!?Asta pentru a-şi atrage personalităţile de partea lui!!!POMANĂ SE FACE CU CEI NECĂJIŢI,că doar ei ştiu ce înseamnă să spună "BOGDAPROSTE"după o bucată de pâine,dar mai ales la aşa masă copioasă, pe care bănuiesc că o pregăteşte dl.?manole.
Autor: Paraschiva
Bun comentariu facut de Pacatoasa.Am o intrebare:

Este invitat si protopopul Leonte? Daca da, poate nu va putea ingurgita toate bunatatile si, ca o fata bisericeasca cu har, sper ca va aduna sub sutana lui larga cativa dumicati de paine ALBA si pentru calicii orasului(simbolic spus).Daca nu e invitat, atunci - JOS PALARIA ca vine "SFANTA MARIA".

Autor: un fost coleg
Gestul d-lui Liviu Manole de a cinsti memoria mamei sale este mai mult decât lăudabil.Pentru a nu umbri bunele sale intenţii, ar fi bine ca în astfel de momente să se rezume la purul mesaj creştinesc.Ţinând cont de amploarea acţiunii, aşa cum este menţionată în presa locală, şi de posibilităţile lui, ar fi bine să nu-i uite pe nevoiaşi.Doamne ajută!
Autor: Cititorul
Oare cine i-a sugerat acea deviza? Mi se pare ca incearca din rasputeri sa se lipeasca de anumite "grupuri"...in fine...cam falsa toata chestia...
Autor: Anonim
prostul gust la el acasa , ca sa nu mai vorbim de prostul obicei , ti-e si scraba cand auzi si vezi asa ceva

dumnezeu sa-i ierte pe cei morti daca au facut bine cat au trait

despre cei vii...

Autor: LIVIU
Cine suportă deranjul şi mizeria din zona respectivă?Pomenirea se face la biserică sau la cimitir cu preot nu pe stradă cu lăutari deranjănd pe locuitori şi blocând circulaţia
Autor: optimistul
Nu putem ştii nicicând dreptatea Lui Dumnezeu. V-aţi convins că aceste două evenimente au fost binecuvântate cu o ploaie scurtă şi plăcută, după care, la răsărit, a apărut curcubeul. Nu l-aţi văzut? Păcat! Deci: Ce-i frumos şi bun şi Lui Dumnezeu îi place!
Autor: george
Nu va mai intreceti sa aduceti osanale in fel de fel de articole lui Manole. Cred ca este unul din sponsorii de baza ai ziarului. Nu pierdeti nici o ocazie pentru laude.
Autor: Anonim
frumos gest crestinesc, si mai frumos daca s-ar face la biserica. Oare complexul Maria e moştenire de familie? I-a fost lasat moştenire fiului de, Dumnezeu s-o ierte, mama sa? Ma intreb si eu ca un crestin naiv ce sunt...
Autor: vecina obosita
Oare sunt singura deranjata de decibelii complexului Maria de fiecare seara? Singura care are un serviciu dimineata sau singura cu auzul inca normal? Nu am intalnit nicaieri reclamatii legate de asta, este asa o persoana de influenta dl Manole? Mea culpa pt ignoranta atunci si va rog sa imi transmiteti un furnizor de dopuri de pluta!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog