Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6485 lei
1 USD = 4.0861 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 65268409
Conţac îi cere cu fermitate demisia, dar prefectul se ţine tare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: GOGU VILLANOVA
SCUZATI JUDETUL

Autor: observator
Fiecare judet are conducatorii pe care si i-a ales, precum si cei numiti. In aceste conditii de ce sa ne mai miram ca suntem codasii Romaniei.Total de acord cu GOGU, dar asta nu rezolva problemele de fond. Indiferent de formatiunile politice care, vremelnic ne conduc ar trebui pe conducatori sa-i anime interesele majore ale judetului. Domnilor COntac si Roman suntem bogati in tizac.,raie,.noroi,praf.,,drumuri jalnice,este o saracie lucie.In tot acest timp dvs. domnilor oferiti un spectacol grotesc. Indiferent cine are dreptate in razboiul unor orgolii prostesti, RUSINE....RUSINE....RUSINE sa va fie, cum scandeaza uneori galeria FC-ului!
Autor: vigilentul
Se spune ca intr-o disputa,cel mai destept,cedeaza.In conflictul dintre cei doi,nu e cazul.
Autor: vigilenta
dl. Contac uita ca de mancarea din spital e direct raspunzator, de spitale se ocupa consiliul judetean pe care cu "onoare"il conduce.

ca tot cititorul am o nedumerire, domnul Contac mai face si altceva ori are numai grija prefectului?! Pare o obsesie...

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!