Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7223
De la 07 Ianuarie 2003
123196160
pnl

Cine a trimis un poliţist la Vf. Câmpului să-l apere pe Gorgan?

  • Ioan Rotundu
  • 17 January 2018, 23:00
Marţi, am fost sunat de către trei cetăţeni din comuna Vf. Câmpului cum că prin sat umblă un poliţist de la Botoşani însoţit de o femeie şi un civil şi bate pe la porţile şi uşile unor locatari pentru a-i convinge să-l declare că poliţistul Romică Gorgan este unul foarte bun şi care-i ajută ori de câte ori au nevoie.
Pentru că mă aflam la Vorona, într-o altă anchetă legată tot de abuzurile poliţiştilor botoşăneni, n-am putut verifica dacă cele care mi s-au relatat la telefon sunt reale.
Miercuri am reuşit să aflu mai multe detalii. Într-adevăr, marţi au umbla prin localitatea Vf. Câmpului un poliţist însoţit de o femeie şi un bărbat şi au bătut la uşile locatarilor din blocul unde locuieşte şi poliţistul Romică Gorgan. Oamenii au privit pe vizor şi n-au deschis uşa. „Cum să spun că este poliţist bun când n-ea făcut atât de multe necazuri” a declarat un vecin al poliţistului.
Aşadar, în urma emisiunii de luni seară de pe Antena 1, „Acces în direct”, cineva din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani s-a simţit cu musca pe căciulă şi încearcă să manipuleze, să denatureze, imaginea proastă pe care o are în comună poliţistul Romică Gorgan în şi s-o transforme în favoarea acestuia.
Acel cineva din Poliţia Botoşani nu prea se pricepe la anchete. Poate că s-ar fi priceput mai bine să facă injecţii la vacile inventate de Gorgan pentru a primi ilegal subvenţii de la APIA Botoşani, dar la a muşamaliza faptele reprobabile ale poliţiştilor din subordine n-a demonstrat abilităţi, de vreme ce totul a ieşit la iveală. În curând îi va suna şi lui ceasul din funcţia deţinută, dacă nu-l vor dărâma subalternii pentru că nu este în stare să le apere potlogăriile.
Dar, revenind la Romică Gorgan, acesta încearcă disperat să şteargă urmele abuzurilor şi măgăriilor sale. Încearcă să-şi făurească probe şi mărturii cum că el este un poliţist desăvârşit. Nu m-aş mira să aflu că actualul comisar şef Viorel Şerbănoiu îl va declara „Poliţistul anului 2017” aşa cum şi cei din Ministerul de Interne l-au propus şi medaliat „Bărăţie şi credinţă” pe poliţistul pedofil Eugen Stan.
În investigaţiile de ieri am mai aflat ceva. Există în un jurist pe nume Florin Talpan. Juristul este de loc din satul Ionăşeni, comuna Vf. Câmpului, are grad de locotenent-colonel în cadrul Ministerului Apărării Naţionale ;i este juristul CSA Steaua Bucureşti. În această calitate s-a judecat cu Gigi Becali care a pierdut în fa’a sa toate procesele. În Vf. Câmpului se ştie că este unul dintre îngerii păzitori ai lui Gorgan. În perioada cât eu am publicat dezvăluirile despre comportamentul poliţistului, acest Talpan a apărut în comună în trei rânduri.
S-a întâlnit cu Gorgan la barul patronat de soţia poliţistului ai au discutat, probabil, strategia de contraatac al lui Gorgan.
Este posibil ca acest Talpan să fi făcut trafic de influenţă la colegii săi din Ministerul de Interne în favoarea lui Gorgan, Aşa s-ar explica de ce la Ministerul de Interne nicio reclamaţie depusă de Lăcrămioara Cojocariu n-a fost cercetată. Aşa s-ar explica de ce cercetările de la nivelul IJP Botoşani trenează din 2014, de ce cetăţeanul Satcou, bătut bestial în sediul Poliţiei de Gorgan, n-a avut parte de dreptate.
Acum cred că înţelegeţi şi dvs. de ce vor poliţiştii puteri sporite. Să ne domine, să ne umilească, să ne fie frică de ei dacă nu facem ce ne cer.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lăcomia preotului Marius Păduraru de la Parohia Lişna
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Sinceritate
Horoscopul zilei de 18.01.2018
Românii îi cer scuze premierului Shinzo Abe,
pentru primirea în România: „Atitudinea Guvernului nu o reflectă pe a poporului”
Ministerul Energiei a reusit sa impuna numirea unei foste casiere in functia de administrator la Rompetrol Rafinare
Fostul sef al Politiei Romane Bogdan Despescu, mesaj la final de mandat:
Timpul va demonstra ca modul meu de actiune a fost corect
Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila:
Am incredere in dumneai, pentru ca e o doamna decenta, agreabila si foarte competenta
Klaus Iohannis: Am decis sa dau PSD inca o sansa
si sa desemnez persoana propusa de ei, pe Viorica Dancila
Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat
. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record
Cine si in ce conditii are obligatia sa depuna Declaratia 600
Romania este vicecampioana mondiala la turneul de sumo robotic de la Tokyo
Creadă fiecare ce vrea, dar politica tot curvă rămâne
Ioan Rotundu
Cred că preşedintele Iohannis a luat o decizie corectă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog