Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19580
De la 07 Ianuarie 2003
122905229

Dragnea, remarca la adresa lui Ponta legat de motiunea de cenzura:

  • "Colegii sa nu mai faca astfel de afirmatii in public"
  • 6 June 2016, 23:00
Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a atras atentia luni "colegilor" sa nu mai vorbeasca public despre introducerea unei motiuni de cenzura, intrucat un astfel de demers este decizia lui, transmite Mediafax, facand referire astfel la Victor Ponta, cel care a afirmat in repetate randuri ca se impune o motiune de cenzura impotriva guvernului Ciolos. Dragnea a declarat de asemenea ca a avut o intalnire cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior.
"Cateodata imi mai permit sa nu urmez sfaturile unor oameni politici. Atata timp cit raspunderea e a mea, voi merge dupa gandurile mele. Eu cred ca toti colegii mei din partid sa inteleaga apelul meu pe care il fac astazi: sa inceteze sa mai faca asemenea afirmatii in public si sa le discutam in partid. E un sfat prietenesc pe care il dau tuturor colegilor care au, repet, au intentii de buna-credinta, dar decizia finala e la mine si o vom lua in urma unor discutii in partid", a declarat Dragnea.
Liderul social-democrat a precizat ca prioritatea partidului in perioada urmatoare va fi castigarea alegerilor parlamentare si impunerea unui prim-ministru din partea PSD.
Intrebat daca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, este luat in calul pentru sefia Guvernului, in contextul in care cei doi au avut o intalnire zilele trecute, Dragnea a negat: "Va pot spune ca nici nu e in intentia PSD sa faca asa ceva. PSD are suficienta resursa umana sa poata sa propuna un prim-ministru politic si care poate sa faca un guvern politic", a spus liderul PSD.
Dragnea a mai spus ca isi doreste ca dupa alegerile parlamentare de la finalul acestui an PSD sa poata face majoritate in cele doua camere ale Legislativului cu UNPR si ALDE.
"Nu vom face alianta cu PNL. Niciodata! Sa ajungem dupa alegerile parlamentare, sper sa castigam alegerile parlamentare si sa avem posibilitatea sa facem majoritatea cu UNPR si ALDE, dupa acele alegeri si ii vom prezenta domnului presedinte Iohannis o propunere a noastra pentru functie de prim-ministru, o propunere care se va face atunci. Va garantez ca PSD are posibilitatea sa propuna un prim-ministru care sa formeze un gruvern cel putin la fel de bun ca guvernul care si-a incheiat mandatul asta toamna", a tinut sa precizeze presedintele PSD.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 7.06.2016
Bancul zilei: Între prosperitate şi criză
Sistemul informatic a sesizat duminica 245 de cazuri de posibil vot multiplu.
Toba: Unii cetateni au vrut pur si simplu sa-l verifice
Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016
Prognoza meteo pentru marti si miercuri
82 de posibili teroristi printre angajatii care trebuie sa asigure ordinea la Euro 2016
Botoşani: Ce se ascunde în spatele unor voturi
Ioan Rotundu
Lista finală cu primarii aleşi în funcţie în 5.06.2016
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog