Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
182
De la 07 Ianuarie 2003
122885831

Horoscop

  • 24 May 2007, 23:00
Berbec – Conflictul dintre dvs. şi partenerul de viaţă va dura atât timp cât amânaţi o discuţie clară. Vă certaţi cu pasiune şi uitaţi că sentimentele erau altele la început!

Taur – Scopul nu scuză întotdeauna mijloacele. Lăsaţi pentru mai târziu visele şi fanteziile: nu este momentul să acţionaţi. Fiţi maleabil, în special cu membrii în vârstă ai familiei.

Gemeni – O cunoştinţă vă poate dezamăgi aşteptările. Nu daţi împrumut sume mari şi nu vă lăsaţi ispitit să faceţi cumpărături. Orice poate deveni o adevărată problemă: e o zi a conflictelor.

Rac – Ar fi bine să staţi pe acasă în a doua jumătate a zilei; astfel veţi putea primi vizita sau telefonul unei persoane foarte utile pentru familia dvs. Probleme financiare minore.

Leu – Sentimentele dvs. aprinse şi scenele de gelozie îl pot special pe partener. Canalizaţi-vă energia spre scopuri mai pacifiste. Discutaţi noile idei cu membrii familiei.

Fecioară – Nu e acţionaţi fără a ţine cont de părerea celor cu putere de decizie. Soluţia va fi sugerată de o persoană care vă apreciază, dar are şi sentimente mai tandre faţă de dvs.

Balanţă – Sunteţi în stare să suciţi minţile oricărui reprezentant al sexului opus. Dar din cauza prea numeroşilor admiratori s-ar putea să nu-l observaţi pe cel care este important.

Scorpion – Modestia e bună, dar vă ţine pe loc. Apăraţi-vă fără teamă interesele, iar seara vă va aduce răsplata binemeritată. Abţineţi-vă de la remarci critice la adresa colegilor.

Săgetător – Acţiunile dvs. sunt prea îndrăzneţe. Înainte de a vă critica colegii de serviciu, gândiţi-vă dacă acest lucru nu se va reflecta negativ asupra carierei dvs.

Capricorn – Puneţi-vă o dorinţă: una concertă şi legată de avantaje materiale. E o zi specială, când astrele vor face totul ca dorinţele dvs. să se transforme cât mai rapid în realitate.

Vărsător – Dedicaţi acest timp persoanei iubite şi copiilor şi vă veţi simţi minunat. Nu aşteptaţi de la ei imposibilul, sunt oameni şi mai greşesc din când în când.

Peşti – Timpul petrecut cu copiii vă aduce bucurie. Chiar şi pe cei care nu au copii îi sfătuiesc astrele să-şi petreacă ziua în compania celor mici. Vă veţi încărcaţi cu energie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Urban Serv îşi respectă programul de investiţii
Se va majora preţul locului de veci
Poliţia Rutieră se mută în casă nouă
Ghiorghiţă visează la un regulament rutier cât mai dur
Victor Paul Dobre se află azi la Botoşani
Prefectul susţine că este şantajat de către Victor Mihalache
Maşinile abandonate pe domeniul public au devenit o problemă
Prefectul Roman a trimis Curtea de Conturi pe capul lui Capotă
Educatoare ce se vor instrui în Grecia
Amenzi pentru neprotejarea mediului
AJOFM susţine că are în mediul rural un succes deosebit
Agenţii economici depun dosare prost întocmite, dar vor subvenţii
Aparatură informatică performantă la Penitenciarul Botoşani
Cercetat pentru tentativă de a-şi ucide soţia
Fals slujitor al Domnului ajuns după gratii
Incendiu provocat de un copil de 5 ani
Înainte ... La plăcinte moldoveneşti
Mă lăsaţi să vă muşc... ?
Comentariu la comentarii (CIV)
(Ioan Rotundu)
Cugetări şi maxime din Cehov
Metodă de a v-o mări!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog